IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Дева

12 март 2015 13 12

Кои са отличителните черти на тази зодия

Бионсе; Снимка: Vouge

Бионсе; Снимка: Vouge

Очарователна и интелигентнажената Дева може да съблазни всеки, който прекоси нейния път.

Тя има много изисквания, естествен критик е и анализатор на всичко и всички. Интуицията на представителките на тази зодия е силно развита, ето защо те много добре могат да усетят даден човек или ситуация.

Ако имате жена Дева в живота си, то трябва да знаете, че тя е идеалният човек, който може да внесе ред във вашата вселена, изпълнена с хаос. Тя залага по-скоро на мислите и реалността, отколкото на въображението. Усещанията и чувствата за нея са много по-важни, отколкото емоциите и фантазиите.

Лошото при дамите с този зодиакален знак е, че те търсят съвършенството, като по този начин усложняват своя собствен живот. Жените Деви рядко са доволни от начина, по който стоят нещата и винаги са прекалено аналитични.

Любовни отношения с жена Дева:

Когато става въпрос за любов, жената Дева притежава вътрешна сила и решителност. Дамите с тази зодия вярват в истинската любов, както и смятат, че партньорите в една връзка трябва да бъдат равни. Жената Дева е изключително страстна и изисква съвършенство от своята връзка, и разбира се, от своя партньор.

Тя може да се влюби много силно, стига преди това да е преценила мъжа и да е дала своята аналитична оценка. Това обаче не изключва възможността Девата да се поддаде на импулсивността, що се отнася до противоположния пол, но това се случва по-рядко. Ако искате да спечелите жена с тази зодия, изключително важно е да подхраните нейната увереност – покажете ѝ, че харесвате нейните най-добри качества, както и най-лошите ѝ такива.

Накарайте дамата с този зодиакален знак да се чувства достатъчно сигурна във връзката ви и тя ще даде всичко от себе си, за да могат вашите отношения да проработят. Тя ще поддържа една грижовна и любяща атмосфера.

Друго характерно за Девите е, че те се интересуват от това, което техният партньор обича и повечето пъти се стремят да му го осигуряват. Жената Дева е напълно лоялна и отдадена на своята половинка. Тя обича романтиката и би предпочела да бъде необвързана, отколкото с някой неподходящ мъж. Представителките на тази зодия държат да бъдат с човек, който покрива техните изисквания. Те са отстъпчиви и стабилни в любовните взаимоотношения.

Жената Дева невинаги изразява своята емоция, ето защо понякога създава грешно впечатление у останалите, че е надменна. Когато се чувства уязвима пък, дамата с този зодиакален знак може да замаскира чувствата си с шеги и закачки. Тъй като жената Дева е изключително аналитична, нейната логична гледна точка е трудна за оспорване – имайте го предвид. Тя изразява любовта си с всекидневни, малки жестове, които партньорът ѝ трябва да се научи да разчита.

Сексът с жена Дева:

Тя обича да обръща внимание на малките детайли, дори когато става въпрос за сексуалните забавления. С други думи – партньорите на жените с тази зодия не трябва да забравят цветята, ароматните свещи и любовната игра. Силният и уверен любовник ще може да разкрие напълно потенциала на жената Дева. Тъй като фантазията при дамите с тази зодия не е толкова развита, не очаквайте от нея да бъде прекалено доминираща в леглото.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Mariela ( преди 8 години )
Tinkee ne mislq 4e si prawa az sam dewa I ne mislq 4e Sam kurvalana aide da ne se obijdame a 6tom do zodiqta nqkoi ne6ta sa verni
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Габриела ( преди 8 години )
не знаех, че зодията определя дали си "*волана"!! Много си зле с акъла!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар