IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 неща, за които двойките могат да се карат всеки ден (Видео)

19 юли 2015 09 50

Не им ли писва?

Снимка: istock

Снимка: istock

Няма вечна хармония. Колкото по-дълго двама души са заедно, толкова повече различия откриват у другия. Някои неща се променят, други не.

Buzz Feed направи кратко проучване за какво най-често се карат партньорите в една връзка в рамките на един ден, ето и резултата:

1. Закъснения – единият обича да се мотае, а другият е безкрайно точен. Вследствие единият постоянно трябва да чака, което е много изнервящо и често променя останалите събития през деня...както и настроението му.

2. „Добре съм“ – когато една жена каже това и най-глупавият мъж знае, че не е никак на добре. Започват въпроси и сърдене, защо тя не му казва какво се случва, а само мълчаливо се цупи.

3. „Нищо“ – ето го и еквивалентният отговор на мъжете на женското „Добре съм“. Резултатът е същият!

4. Прекаленото споделяне – жените обичат да клюкарят и да споделят емоциите си с близки и роднини, мъжете не. Ето защо те винаги се дразнят, когато половинката им разкрива подробности за техния живот (особено сексуалния) пред други.

5. Сълзи – някои жени плачат от яд и безсилие и това кара партньора им да се чувства зле. Той благородно поема вината, но само за да спре потока от сълзи. Скандалът обаче далеч не е приключил!

6. Секс – вероятно си мислите, че сексът решава всички проблеми и е по-страстен от всякога след добър спор. Не и когато единият е на друга вълна и успее да убие либидото на другия само с едно изречение.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

f ( преди 8 години )
Ne e vyarno , jenite ne spodelyat seksualniya si jivot. Tova po*skoro se otnasya do m
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар