IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се справите с мъжа Лъв?

11 август 2015 12 26

11 важни характеристики за представителите на тази зодия

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Лятото е сезонът на страстта и лъвовете вече излязоха на лов за своята „плячка”. Жените от тази зодия са известни със своята суета и егоцентризъм, а ето и какво трябва да знаете за представителите на силния пол, родени в края на юли и през август.

1.Мъжете Лъвове са много приятелски настроени. Те са широко скроени и лесно се вписват във всяка компания. Обичат да общуват с другите, а също така и да флиртуват.

2.Лъвовете и от двата пола винаги се стремят да станат център на внимание, но мъжете специално очакват оценка за действията и думите си. Не им пишете по-малко от отличен, за да не стане страшно. 

3.Господарите на джунглата са изключително решителни. Веднъж наумят ли си да постигнат нещо, не се спират. А ако са си набелязали конкретна жена, то няма шанс тя да им се противопостави. Играят нечестно!

4.Те са щедри, но само към любимите си хора. В случай че ви ухажва лъв, очаквайте да ви свали небето и звездите и то не само на думи.

5.Малко са импулсивни… В стремежа си да постигнат крайната цел, не отделят много време на тактики и стратегии и понякога „стрелят” направо.

6.Мъжете лъвове са много страстни. Те умеят да прикриват голяма част от емоциите си, но когато са уцелени от Купидон, са готови да направят всичко.

7.Още един плюс – независими са! Ако си търсите мъж, който да стои далече от полата на мама и не обича да му дават тон в живота, то чудесен избор е именно представител на зодия Лъв.

8.Лъвовете са оптимисти до доказване на противното. По тази причина почти е невъзможно да ги видите тъжни и депресирани.

9.В любовта може и да се раздават, но иначе си падат егоисти. Бъдете нащрек, защото може да ви „прегазят”, ако застанете на пътя им. Освен това не очаквайте извинение след това. Те нямат идея какво означава думата „съжалявам”.

10. Той е крал и като всички крале обича да доминира и контролира. Мъжете Лъв са такива във всички сфери на живота, особено във връзките си. Пригответе се за много прояви на ревност, а по възможност и сами не им давайте повод за съмнения.

11. Как се печели мъж Лъв? Ами с комплименти, много внимание, а защо не и подарък! Освен това те харесват жени с чувство за хумор, но само когато не е насочен към тях. Най-подходящите зодии за мъжа Лъв в любовен аспект са Овен, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей и Близнаци.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

AcOrP ( преди 8 години )
Брей брей колежки мнн ги разбирате тези неща ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар