IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовни скандали, които водят към края

27 април 2019 15 15

Забиете ли в тази посока, трудно ще спасите връзката си

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Нормално е за двойките да се карат. Това е част от всяка връзка. Но има спорове, които са по-сериозни от останалите и са индикация за приближаващия край на връзката ви. Ето за какво да бъдете нащрек, особено ако темите периодично се повтарят:

Семейно планиране

Това е един от най-сериозните аргументи, който е истинска заплаха за брака ви. Ако и двамата не сте на една вълна относно близкото си семейно бъдеще по всяка вероятност с времето това разногласие ще се задълбочи и връзката ви ще пострада драматично.

Секс

Липсата на физическа интимност може да е краткотрайно явление, но ако при вас продължава дълго време, е сериозна предпоставка за раздяла. Най-малкото ще доведе до изневяра, което за много връзки е краят. Ако се карате често, изпаднали в съмнение дали трябва да сте заедно или не, отговорът по всяка вероятност е НЕ.

Ако и двамата смятате, че винаги сте прави

В дребни спорове дори да настоявате на своето, пораженията може да са малки. Но има по-сериозни теми като къде да живеете, дали и колко деца да имате, да ипотекирате дома си или не и т. н., в които инатът и твърдоглавието и от двете страни ще доведе до истински сблъсък с необратими последствия.

Липса на доверие

Няма как една връзка да бъде здрава и стабилна, ако има проблем с доверието. Съмнението е като червейче, което постоянно те яде и с времето може да промени коренно отношението ви към половинката и обратно.

Нежелание за спорене

Липсата на разногласия помежду ви не е хубаво нещо. Това означава, че единият винаги води, а другият само се съгласява безропотно. Споровете в умерени дози са нещо градивно, тъй като ви помагат да вземете най-доброто решение.

Ако в даден момент единият партньор започне да се съгласява за всичко с другия, това означава, че се е предал и е дори безразличен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари