IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените, ходещи на йога, изневеряват най-много

19 септември 2019 18 00

Според проучване сред спортуващи дами

Istockphoto

Жените, чието хоби е йогата, изневеряват най-много. Това показват резултатите от проучване във Великобритания, поръчано от „Illicit Encounters“.

Изследването обхваща близо 2 000 дами, които практикуват различни видове спорт. От тях 1 168 са посочили, че практикуват йога и са имали поне една авантюра.

Общо 78% от анкетираните отговарят, че този вид занимание е променило сексуалния им живот. Причината е, че различните пози подобряват пластичността на тялото. Освен това 52% са си признали, че са изневерили на половинката веднъж или повече.

След дамите, които обожават да ходят на йога, са тези, които обичат да тичат в парка или на пътеката във фитнеса, за да избягат от проблемите си. 20% от тях са написали в анкетната карта, че са изневерили на партньора си.

йога жени

Istockphoto

На трето място в класацията по изневери са тенисистките, а след тях се нареждат жените, ходещи на фитнес, плуване и колоездене.

Общо 12% от анкетираните признават, че са избрали конкретно хоби, за да имат повече лично пространство и не прекарват цялото си свободно време с половинката. Други 26% са отговорили, че искат да опитат нещо ново и затова ходят на йога, фитнес или имат друго хоби.

При 10% от жените спортуването и намиране на хоби е под въздействието на партньора. Само 8% са се записали на спорт, за да отслабнат. За 6% от участничките спортуването е идеалното средство за облекчаване на стреса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари