IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са кофти бивши

4 януари 2020 19 30

Каква зодия е вашето последно гадже?

Снимка: Pexels

Раздялата е неприятно изживяване, но за съжаление почти неминуемо. Поне веднъж в живота си ще се сблъскате с нея и шансът да останете в добри отношения с бившия/ата е 50/50. А знаете ли, че зодиакалният знак може да повлияе на това?

Вижте кои зодии не са добри бивши и трябва да внимавате как се разделяте с тях:

Скорпион

Скорпионите са страстни и лоялни, но веднъж предадени, жилят до кръв. Ако изневерите на скорпион, се пригответе за тежко отмъщение. Той няма да се спре, докато не нарани бившия и не го „изобличи“ за провинението му пред всички.

Лъв

Лъвът е много горд и егоистичен. Ако бъде зарязан, той ще се настрои негативно срещу бившия/ата си и няма да се поколебае да демонстрира превъзходство, ако случайно се засекат някъде.

Рак

Раците са крале и кралици на драмата. Те са много емоционални и краят на връзката за тях е като край на света. Не се изненадвайте, ако месеци наред все още ви „висят на врата“ с емоционални изблици.

Близнаци

Близнаците имат двойствена природа и трудно влизат в реалност, която не отговаря на представите им. Те трудно ще бъдат убедени, че връзката е приключила и може да продължат да си живеят в своята заблуда и да търсят начини да се наместят в живота ви.

Дева

Девите са перфекционисти. Те дават всичко от себе си в една връзка и когато краят настъпи, трудно преживяват раздялата. Започват да анализират и анализират, самокритични са и може да побъркат бившия/ата, опитвайки се да разберат каква е причината да не е потръгнала връзката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари