IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви куца във връзката? (2 част)

18 октомври 2019 17 50

Хора с тежки характери трудно се издържат

Istockphoto

Според астрологията, когато няма съвместимост между двама души чисто на зодиакално ниво, то връзката им не върви. Хората от определени знаци имат специфични черти от характера, които другите трудно понасят. Е, понякога те стават за добри приятели, но не и за сериозна връзка.

След като ви разкрихме какви проблеми във връзката имат първите 6 зодии, ето и останалите:

Дева

Признайте си, че смятате Девите за перфекционисти. Те се вторачват в детайлите и може да усетите претенциозността им още на първа среща. Ако ви даде шанс по-късно и започнете да излизате, трябва да свикнете с това, че човек с тази зодия иска да държи всичко под своя контрол и да става на неговото. Именно това му донася проблеми и често води до конфликти и раздяла.

Везни

Хората, родени под този знак, са любвеобилни. Те са пример за перфектните партньори. Раздават се за другите и действат без никакви задни помисли. Именно там се крие проблемът – доверяват се твърде лесно и след това страдат, защото ги използват. Така може да имат планове за щастливо бъдеще с някого, но да бъдат предадени заради прекалената си отзивчивост.

Скорпион

Всички, чиято съдба е да носят този знак, бързо се палят. Те са склонни да се карат с най-близките си, „ако ги настъпят по опашката“. Въпреки че изглеждат прекалено коравосърдечни, те са раними и наранят ли ги, са готови да прекъснат всякакви връзки. Техните принципи и гневът, който никога не крият, им пречат на взаимоотношенията с хората.

Според зодията: Какво ви куца във връзката? (1 част)

Стрелец

Щедри и добронамерени, Стрелците не пестят пари и време за онези, които обичат. Паднат ли си по някого, те ще го отрупат с внимание и подаръци. Проблемът им е, че дават твърде много свобода на човека, когото харесват, вследствие на което им се качват на главата и ги използват. Понякога чувствата им замъгляват мозъка.

Козирог

Представителите на тази зодия не търсят идеалната половинка, а по-скоро човек, с когото да се представят по-добре за пред хората. Те са твърде мнителни и мечтаят за семейство, но не знаят какво точно желаят от една връзка. Искат винаги да са на първо място – както в личния, така и в професионалния живот. Ако партньорът им е по-успешен от тях, те винаги ще са недоволни, защото са твърде амбициозни.

Кое е щастливото ви число според зодията?

Водолей

Всички Водолеи са големи мечтатели. Те не се интересуват от заобикалящия ги свят, защото си имат свой. Държат на личното пространство и имат проблем, ако партньорът иска да ги ограничи. За да създадат сериозна връзка, другият трябва да приеме тяхното по-нестандартно виждане за живота.

Риби

Най-емоционалните в зодиака, Рибите не могат да си паснат с всеки. Те бързо се привързват към партньорите си, но имат способността „да задушават“ другия. В желанието си да имат перфектната връзка, те прекаляват със загрижеността и изискванията. Това е твърде напрягащо и води до постоянни конфликти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари