IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви куца във връзката? (1 част)

17 октомври 2019 17 50

Понякога несъвместимостта между двамата пречи

Pixabay

Проблемите в една връзка най-често се дължат на комплекс от причини. Огорчение, отчуждение, обида, караници за пари или децата, недоизказани чувства, изневери, са онези неща, които могат да разклатят из основи отношенията и да доведат до раздяла.

Според астролозите, зодиите на двамата партньори също имат голямо значение за това дали една връзка е успешна или не. Ако техните знаци са несъвместими, се получават конфронтации, които са изключително неприятни.

Ето как вашият знак определя до някаква степен какво куца в отношенията:

Овен

Хората, родени под този знак, са прекалено привързани към половинката си. Те държат да я обграждат с внимание и изпълняват всяка тяхна прищявка. При това са добри слушатели, но и имат по-опърничав нрав. Всичко това трябва да бъде с мярка, защото в един момент това започва да пречи на другия и той се чувства под чехъл и „не може да диша“.

Телец

Всички представители на тази зодия са отдадени на партньора си. Обвържат ли се, то ще е за цял живот. Телците се раздават, но наранят ли ги, не забравят лесно. Така подлагат на изпитание другия, който може да загуби мотивация и да се огорчи от това, че трябва тепърва да се доказва.

Близнаци

Те са известни с двойствената си природа. Едно мислят – друго вършат, което се отнася и за връзките им. Тъй като не са от най-последователните, Близнаците си падат по флирта. Дори и да търсят обвързване, половинката им трябва да е с богато въображение, за да угажда на претенциите им. Стане ли им скучно, са готови да потърсят обятията на друг/друга. Затова или са сами или не могат да изкарат повече от няколко месеца с един човек.

Рак

Хората, родени под този знак, са доста чувствителни, но крият това зад своята маска на коравосърдечни. Усетят ли, че могат да се доверят на някого, са готови да разкрият душата си. Раците трудно стигат до сериозна връзка, защото често поддържат отношения с бивши и се надяват да върнат времето назад. Ето защо на тях невинаги може да се разчита, освен това трудно допускат нови хора до себе си.

Ретроградният Плутон си отива! Какво да очаквате? (1 част)

Лъв

Всеки знае, че царят на животните има прекалено голямо его. Именно то му пречи да успява във взаимоотношенията му с хората. Лъвовете се стремят да покажат на другия колко уверени и здраво стъпили са на земята, но в действителност крият много страхове. Мнителността у хората от този знак им пречи на връзката. Ако се доверят на половинката, те могат да създадат здраво семейство, иначе само излизат с някого, колкото да не са сами.

Проблемите на останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )
ne namiram viarno napisano nito za ovena za6toto sum oven , nito za bliznaka , za6toto cial jivot jiveia s dvama bliznaci . bih kazala 4e dnite mi sa hubavi i imam prekrasni 4uvstva kum edin goliam bliznak , koito e moeto sukrovi6te
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар