IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да поискате пространство?

10 ноември 2019 18 00

Бъдете деликатни, за да не нараните другия

Снимка: Pexels

Първите месеци на връзката са страхотни. Вие сте влюбена, светът е розов, всеки ден научавате по нещо ново за партньора си и броите минутите, в които ще сте заедно. Но когато „меденият месец“ в отношенията ви приключи, започвате да искате повече време за себе си.

Това е нормално, но не е никак лесно за обяснение пред половинката, тъй като той може да се почувства отхвърлен. Подходете по следния начин:

Бъдете умни

Партньорът ви може да реши, че вече не ви е интересен и затова страните от него. За да избегнете това, докато обяснявате ситуацията, обяснете му и какво сте планирали заедно за вечерта и за следващите вечери, така че да не се почувства изолиран.

Създаването на време за лично пространство, не означава раздяла или че повече няма да правите разни неща заедно. И той трябва да го разбере.

Обяснете причините

За да ви разбере по-добре, трябва внимателно да му обясните причините за вашето решение.

Връзката ви е все така здрава

Много е важно той да разбере, че не е виновен за това решение. Нито че има проблем във връзката ви. Завъртете нещата така, че тази дистанция в определени моменти да е възприета за помощник, който заздравява връзката ви.

Поставете се на негово място

Очаквайте не особено радостна реакция от негова страна. Колкото и да сте дипломатични, има вероятност той да остане леко объркан и наранен. Не го винете, запазете добрия тон и му дайте цялата си любов и внимание, за да не се съмнява във вас или отношенията ви.

Бебешки стъпки

Не режете дни, а часове. Можете да започнете като въведете правилно всяка седмица да имате 1-2 часа за спа и лична поддръжка, или пък една вечер, в която да излизате по женски. Убедете го, че и той може да направи така и това да се отрази позитивно и градивно и на двама ви.

Дръжте го информиран

Не се крийте, когато сте далече от него. За да е спокоен и да не се съмнява във вас, го уведомявайте отрано къде и с кого ще прекарвате времето си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )
az samata imam nedostig na vreme i sili , ne sum tursila uedinenie. edva smagam da si po4ivam .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар