IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ТЯ ви подканва за секс

30 януари 2013 13 40

Научете се да разбирате езика на тялото ѝ

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Дори устните да мълчат, тялото може да продължава да говори. Често хората пренебрегват езика на тялото, макар че благодарение на него, могат да научат много за човека отсреща. Когато става въпрос за среща с жена, един мъж лесно може да разбере дали тя е готова да се прибере с него, стига внимателно да наблюдава нейните движения. Мъжкото списание Ask Men улеснява нещата за вас, като прави списък със знаците, които подсказват сексуално желание у нежния пол.

1. Тя поддържа контакт с очи

Когато жената не се притеснява да ви гледа и да отвръща на вашите погледи, това означава, че тя определено има интерес към вас. Харесва ѝ да бъде във вашата компания и не се срамува да го показва. Контактът с очите е особено важен, а когато той присъства по-настоятелно, може да бъдете почти сигурни, че дамата срещу вас ще ви придружи след вечеря.

2. Тя насочва вниманието ви с ръце

Обикновено, когато една жена е нервна, тя започва да прави движения с ръцете си, от които няма смисъл като например да оправя косата си, макар прическата ѝ да е чудесна. Въпреки това подобни несъзнателни действия могат да подсказват, че жената иска всичко при нея да е перфектно и да бъде достатъчно красива за вас. По-опитните жени могат да приложат и своя тактика, съблазнявайки деликатно мъжа. Тя могат да докосват бедрото си уж неволно, като дори в този момент не гледат към човека осреща. Други сексуални знаци могат да бъдат движения като: извиване на гърба или докосване на устните.

3. Тя се приближава към вас

Повечето дами обичат да спазват известна дистанция между себе си и мъжа, с когото са на среща. Ключът е да запазите това разстояние. По този начин вие ще предизвикате жената сама да тръгне към вас, ако усети, че иска по-голяма близост. Когато усетите, че краката ви са един до друг, това определено е добър знак.

4. Тя ви докосва

Щом една жена реши, че иска да осъществи някакъв физически контакт с вас, макар и на много ранно ниво, това винаги е знак за успех. Обикновено жените са тези, които биват докосвани от мъжете. Ако вие изчакате и дамата сама реши да ви погали уж неволно по ръката или крака, значи имате негласно разрешение да отвърнете по същия начин.

Не е нужно да бъдете гении в областта на човешкото поведение, за да разберете дали една жена наистина ви харесва. Достатъчно е само да се научите да разпознавате малките издайнически знаци.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари