IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргазмите, които всяка жена трябва да изпита

20 август 2013 10 00

Има четири "маршрута" до върха

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Според едно скорошно проучване, публикувано в списание NeuroQuantology, има четири различни вида женски оргазъм (клиторен, вагинален, смесен и множествени оргазми). Всяка жена трябва да изживее и четирите или поне да се опита... Ето и малко повече за самите тях:

Клиторен оргазъм

Знаете, че това външно място от най-интимната зона на жената (наречено клитор) е много чувствително, благодарение на 8-те хиляди нервни окончания, които се събират там. Повечето жени имат нужда от стимулиране на това място, за да достигнат до върха. Но според нюйоркския сексолог Сари Купър, този вид оргазъм е най-слаб, особено, ако мъжът се съсредоточи само върху клитора и забрави любовната игра. Той трябва да целува и масажира други части от гениталиите на жената, преди да стигне до горещата точка.

Вече се продават и вибратори точно за този вид оргазъм. Те приличат на малък накрайник за пръст и увеличават шанса за бърз оргазъм, тъй като могат да променят скоростта, интензивността и налягането на стимулацията.

Вагинален оргазъм

Въпреки, че все още има дебати на тема дали има G-точка или не, факт е, че 30 процента от жените твърдят, че могат да достигнат до оргазъм, чрез дълбоко проникване на пениса във вагината им и стимулиране на тази гореща зона.

За да достигнете до въпросния оргазъм, партньорът ви първо трябва да опознае вагината ви с пръст, докато усети къде точно се намира въпросната област. След това, по време на полов акт, мъжът трябва да се опита да я достигне. Опитайте различни пози, за да усетите, при коя той успява да трие с пениса си въпросната част от стената на вагината ви. Обикновено позата трябва да дава възможност за по-дълбоки тласъци.

Смесен оргазъм

Експертите твърдят, че една комбинация от клиторен и вагинален оргазъм е гаранция за най-силният и интензивен финал за жената. Позите, които трябва да опитате са следните: Жената седи в скута на мъжа с гръб към него (той стимулира клитора ѝ, а тя да управлява тласъците).

Другият вариант е мисионерска поза, но жената трябва да изправи нагоре бедрата си и част от таза си, така че основата на пениса да стимулира клитора ѝ, а останалата част да е вътре в нея.

Шансовете за смесен оргазъм са много по-големи, ако жената получи голяма възбуда преди самият полов акт или по време на любовната игра.

Множествени оргазми

За да бъде ясно, множествените оргазми се случват веднага един след друг, а не по различно време на един полов акт. Проучванията показват, че множествените оргазми са възможни само за някои жени, ако те могат да издържат на още стимулация, веднага след първия си оргазъм.

Може да пробвате следния метод: По време на любовната игра, нека партньорът ви ви докара до клиторен оргазъм, използвайки ръцете си, устата си (или вибратор). Веднага след това, той трябва да проникне във вагината ви и да стимулира G-точката ви бавно за около 30 секунди, а след това да продължи с нормално темпо докато отново стигнете до върха. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
А скуирт оргазъма? Той ми е любим.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
ТОВА ЗА ПОЗИТЕ ЗА ПРИ ОРГАЗМИТЕ ГО Е ПИСАЛ МЪЖ ИЛИ МОМИЧЕ,КОЕТО НЯМА ПРЕДСТАВА ЗА ИСТИНСКИ ОРГАЗМИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )