IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 секс тайни, които всяка жена трябва да знае

16 февруари 2015 14 50

Мъжете не са секс машини и имат своите комплекси

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете са пълни с изненади и това не прави изключение дори в спалнята. Няма как да знаете какво си мисли във всеки един момент, но за да не се учудите от някоя негова непредвидена реакция, имайте следното предвид:

Той се страхува да не се представи зле в леглото

Мъжете са под силно напрежение дали ще задоволят изискванията ви като любовници. Това може да ги направи доста изнервени и чувствителни. Ако сексът не е добър, има вероятност дори да обвини вас, за да спаси егото си. В никакъв случай не му се смейте, не го обиждайте и не го атакувайте пряко и веднага, ако не отговори на очакванията ви в секса.

Мъжете се нуждаят от признание за сексуалните си умения

Най-големият подарък, който може да му направите, е да го похвалите колко добър любовник е. Не се шокирайте, ако дори сам си изпроси комплимент. Необходим му е! Ако не го окуражавате по време на самия акт и не му говорите мило, може да провалите цялото удоволствие в леглото.

Мъжете мразят да чакат прекалено дълго

Някои жени използват секса като наказание, други, за да повишат желанието към себе си. И все пак забравете за глупавите правила – „Ще чакам 6 месеца и тогава ще правим секс!“. Ако искате наистина да имате връзка с този човек, не го дръжте в напрежение дълго, няма да ви чака.

Мъжете имат комплекси относно тялото си

Да, те не си броят килограмите като жените, но ниският им ръст и плешивостта им дълбоко ги тревожат. Дори да си падате по тези неща, не ги правете на тема в леглото, защото веднага ще убиете либидото му.

Повечето мъже не прощават изневяра

Господата, които вече са носили рога, са изключително чувствителни към изневярата. Ако разберат, че им кръшкате, шансът да ви отрежат от живота си завинаги, е голям.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Жена ( преди 9 години )
Така е...я колко е вярно и просто. Истински мъж не е този с многото жени, а този който е успял да запази 1 жена в живота си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мъж ( преди 9 години )
Абсолютно вярно, чак учудващо точно казано!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )