IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меко казано....

30 ноември 2011 15 15

Или когато нещата престанат да стават...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако не друго, то поне едно на българските мъже им е без забележки. Не помним кой точно, но се бе се изказал по въпроса доста духовито: „Ако българите вкарат цялата тази потентност в нещо градивно, ще се превърнем в световна сила."

Звучи красиво, въпреки че дълбоко подозираме, че тази картинка ще си остане една красива утопия. Потентността на мъжете обаче си е реална и за огромно щастие на дамите, поне засега няма намерение да ходи никъде.

И въпреки това, изключения има. Колкото и добър любовник да е един мъж, изобщо не е застрахован в даден етап от живота си... да омекне (и олекне).

Ето и една доста възможна ситуация: обичате се, всичко си е наред, той вече е решил, че именно вие сте жената.., докато една вечер нещата просто не стават.

Няма нищо, случва се на всеки, успокоявате го вие и заспивате кротичко. Докато на следващата вечер ситуацията не се повтаря. И така, докато накрая се хващате как непрекъснато повтаряте, че всичко е наред,... а то всъщност изобщо не е.

Какво да правите? Има два варианта: по-лесният е просто да си намерите нов любовник, който не страда от еректилна дисфункция. По-трудоемкият е да се опитате да „оправите" проблема.

Разбира се, вие избирате втория, защото все пак го обичате и смятате, че той е мъжът на живота ви.

И така, веднъж паднете ли от коня, трябва бързо да се покатерите, или рискувате да намразите конете завинаги, ако разбирате за какво говорим. Същото се отнася и за секса и всичките кризи, свързани с него.

Ситуацията ви със сигурност не е безнадеждна, но се изисква определено време, концентрирано внимание и енергия, за да вкарате връзката си отново в релси.

И преди всичко, ще се наложи с мъжа ви да си поговорите сериозно за това „падане от коня."

При възникването на такъв проблем, сценарият при двойките обикновено се развива по следния начин: той губи своята ерекция, чувства се доста тъпо, заради това; тя непрекъснато повтаря, че е добре, когато всъщност изобщо не е добре, и те започват да се избягват. След това ежедневните ангажименти изтласкват любовния живот, започват да се появяват все повече препятствия, докато един ден нещата просто се сгромолясват.

Да, колкото и да не ви се вярва, огромна част от разделите и любовните скандали се дължат на осъзната или неосъзната сексуална незадоволеност. Сексът просто е много важен! Много по-важен милите жестове, спокойната атмосфера и сигурността. И колкото и на някои хора да им е трудно да го приемат, това е доказан факт. Няма ли хубав секс, няма хубава връзка.

И така, искате да запазите вашата? Най-важното нещо, което трябва да направите е първо, да приемете фактите и второ, да смените навиците си.

Знаете ли, че проблемите с ерекцията при голяма част от мъжете, се появяват по чисто психологически причини: стрес, ниска самооценка, проблеми с работата, дори скука! Опитайте се да налеете малко увереност и живинка в душата на мъжа ви.

Също така, много е важно да започнете да говорите за проблема, като го правите нежно, честно, със съпричастност и с готовност да го преодолеете.

Още, опитайте се да го освободите от фокусирането върху проблема и желанието на всяка цена да получи ерекция. Знаете случаи, в които жената, която е имала проблеми със забременяването, в крайна сметка зачева, след като е осиновила дете и се е успокоила.

Тук ситуацията е много подобна. Накарайте го да се успокои и отпусне. Заложете на простичката, не целяща нищо специално секуална игра. Начини – хиляди.

Помислете и за себе си – направете някакви малки промени, които могат да имат голямо значение. Отървете се от рутината, наконтете се. Бъдете секси и покажете на мъжа си, че още го обичате.

Ако и това не помогне, най-добре отидете при специалист.

Автор - снимка

КоментариКоментари