IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете също могат да симулират оргазъм

3 май 2013 12 03

Вече не само жените трябва да бъдат набеждавани за „актриси в леглото“

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Често срещу дамите се сипят куп обвинения, защото симулират оргазъм. Този вид преструвки могат да бъдат провокирани от най-различни причини. Една от най-популярната е, че жената не иска да обиди своя партньор или пък да подкопае неговото самочувствие на способен любовник.

За голяма изненада на много дами мъжете също могат да симулират оргазъм. Това се случва в случаите, когато те са уморени, имат някакви притеснения, свързани с работата или просто в момента не им се прави секс. Може ли обаче да разберете кога вашият мъж се преструва? Повечето жени биха отговорили положително, но изглежда една трета от тях се заблуждават.

Според доктор Абрахам Моргенталер мъжете симулират, защото също както дамите, не искат да засегнат чувствата на човека до себе си. Господата смятат, че жените приемат липсата на мъжки оргазъм много по-лично, отколкото самите те, когато партньорката им не достигне връхната точка. Дамите приемат оргазмите на мъжете за задължителни, едва ли не „автоматични“.

Поради тази причина, ако мъжът не получи оргазъм, това може да означава много страшни неща за неговата партньорка. В главата на жената започват да се въртят мисли от рода на: „Вече не съм достатъчно привлекателна за него“ или пък „Със сигурност се вижда с някоя друга“. Ето защо мъжете решават, че е по-добре да симулират, за да избегнат всички тези съмнения.

Ускоряване на темпото, няколко стона, драматични тласъци и прибързано отстъпление – това е рецептата за фалшив оргазъм според вестник Daily Mail. Как обаче може да се обясни липсата на „доказателства“? Всъщност повечето жени не забелязват скромното количество течност. Ако партньорите правят секс с презерватив, преструването е още по-лесно.

Още повече еякулацията невинаги индикира оргазъм. Двете неща са отделни процеси и могат да се осъществят поотделно. С други думи мъжът може да отдели сперма без да е получил оргазъм и обратното.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

CvkjvtStKEIOkkyWmZ ( преди 10 години )