IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сатанински секс култ оплита популярни личности

24 април 2013 12 40

Новата секс мания е много по-зловеща от сциентологията

Пийчис Гелдоф е последователка на ОТО; Снимка: Reuters

Пийчис Гелдоф е последователка на ОТО; Снимка: Reuters

Последователите на който и да е култ, често се превръщат в заплаха както за самите себе си, така и за своите близки. Понякога известните личности губят представа за реалността и почитайки определен модел на поведение, стават жертва на собствените си решения. Пример за това е Том Круз, който неотдавна се разведе с Кейти Холмс. Неведнъж се говореше, че по-младата актриса не може да се примири със сциентологията, чийто върл последовател е бившият ѝ мъж.

Изглежда обаче, сциентологията вече не представлява такава опасност, тъй като ново учение набира все по-голяма сила. Завесата повдига Пийчис Гелдоф, която споделя своите „религиозни“ признания с почитателите си в Twitter. 24-годишната британска журналистка и модел е поклонничка на Ordo Templi Orientis, известно още като ОТО. Пийчис дори има татуировка на лявата си ръка, символизираща нейното обвързване.

Основател на ОТО е „пророкът“ Алистър Кроули. Кроули е роден през далечната 1875 година, а малко преди смъртта си през 1947 година окултистът е определен за „най-злия човек на света“. Неговата форма на поклонение се изразява в садомазохистични секс-ритуали с мъже и жени, както и в използването на твърди наркотици – опиум, кокаин, хероин и мескалин. Мотото на ОТО, изкушило редица известни личности, е „Прави каквото желаеш“.

Освен Пийчъс Гелдоф, Джими Пейдж от рок групата Лед Цепелин също редовно участва в окултните магически ритуали. Музикантът дори бил толкова заинтригуван от създателя на ОТО Кроули, че купил бившия му дом на брега на езерото Лох Нес в Шотландия. Смята се, че рапърът и продуцент Джей Зи също има участие в сатанинския секс култ, пише вестник Daily Mail.

Според привържениците на ОТО минават години на обучение, преди човек да разбере какво точно представлява религията. Някои определят ОТО като много близка с противоречивата църква на сциентологията. За разлика от нея обаче, секс култът не изисква никакви финансови вноски.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

към "анонимния& ( преди 10 години )
Аз и по-рано казах "мир"-ти обаче ни веднъж не се съгласи с мен :-) Както и да е-няма да ти казвам какво да правиш-да четеш,да не четеш,да коментираш или не,да се заяждаш с хората или не-ти си знаеш...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
До към "анонимния&: "компетентните" ми изказвания бяха по-скоро саркастични, а не са целели да покажат колко знам по въпроса. аз даже го написах - "образовах" се по темата за половин час... затова многократно намекнах, че всеки, който може да борави с гугъл може да види, че въпросната секта, илюминатите и масоните са различни организации. дали има или се предполага, че има по-дълбоки връзки между тях мен не ме интересува! аз пък бях провокирана от плиткоумните коментари, че въпросната секта "се наричала" илюминати и че масоните били илюминати или нещо от тоя род беше. което е НЕТОЧНО изказване. та така...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
към "анонимния& ( преди 10 години )
ами по "компетентните ти" изказвания даваше вид на "знаеща",след като обиждаше навред със "смешковци",даваше мнение(като,че ли само ти "знаеш" нещо повече) и т.н. Като не си компетентна и не държиш да си,поне не обиждай хората ;-) мен дори не ме провокира толкова заради статията да коментирам,ами заради такива като теб "всезнайковци",които няма начин да не се заядат с някого ей така заради спорта.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
До към "анонимния&: както казах, не съм фен на конспиративни тъпотии и такива слабо ме интересуват. затова не държа да съм подробно информирана... падам си по доста по-стойностни четива, но благодаря все пак за отделеното време.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
към "анонимния& ( преди 10 години )
Раззбира се,че произлизат от масонството:-) От там произлизат и почти всички минали и настоящи управления по огромна част от "западния" свят. Има го на абсолютно всички езици и това е уточнение,за да не си мислите,че е само "българска измислица". Интересното в случая на горепосочената статия,което просто ми избоде очите е името на небезивсествния Джей Зи,който е горд "илюминат/сатанист"!Там също е доста интересно влиянието на тези движения в музиката,киното и масмедията като цяло. Не са случайни нито един символ в почти всеки един клип на този изпълнител,на всички изпълнители от неговия лейбъл,както и на всички други пряко или косвено свързани с тези сатанински движения. Те дори са горди с това,че "са на върха на пирамидата и знаят",за разлика от "простолюдието". Разбира се,че има разлика между масони и илюминати! И това май е синтезирано в следното изречение " С тази реорганизация Ордена на илюминатите успява да привлече редица масони и дори да инфилтрира цели ложи."(от същото място е взето)Интересно е и да се изгледат документални и други филми на тематиката,като например :"Филмът Илюминати разкрива потресаващи факти за сатаниста Алистър Краули, масонството и британското кралско семейство". А за инфо-напишете просто на английски това движение(илюминатите)+ символи, знаменитости, против, ритуали или каквото ви е интересно и ще ви излезнат не само статии ами многобройни видео материали.Много знаменитости говорят за това.Едните трябва гордо да "доказват принадлежност",а другите осмелили се да не "си продават душата "(това е доста модерно да се казва в техните среди) биват или в забвение или и по-страшно. Чуйте последните речи на Джон Кенеди, на Ту Пак, на Ленън, Майкъл Джексън говори за тези "тайни общества" и доста доста други. Спирам,че стана дълго,но и все пак е добре да сме информирани! ;-) мир!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
До към "анонимния&: ето, щом държиш - "Първо- почти всички водещи революционери са масони. Тук обаче не се прави разлика между масони и илюминати, което е погрешно."понеже е извадено от контекста, да поясня - в конкретния цитат иде реч за френската революция и непотвърдената информация, че масоните са отговорни за избухването й. сподели и ти да се дообразовам по темата - каква пък смяташ, че е връзката между масони и илюминати?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
към "анонимния& ( преди 10 години )
И само да допълня-това,че тези движеня са създадени в различно време от различни хора,не значи,че няма приемственост или тясна връзка между тях и това "за което се борят". Има и още доста групировки/движения, които левитират около масонството. Тематиката е интересна и в настоящи времена ще става все по-актуална уви.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
към "анонимния& ( преди 10 години )
Ами чудесно,но ти така и не "постна" това,с което би могла да ме учидиш :-) Аз съм по-информиранА явно от теб и следя просто от интерес тези тематики. И като такава,която не е ползвала гугъл само за 30мин ще ти кажа отново "няма нищо случайно" между тези движения. И да ти кажа инфото за тях изобилства както на английски и немски,така отдавна и на български. Разбира се,че не всичко е абсолютно вярно,но тук споделяме мнения. Или? Аз не искам да се заяждам с никого! Просто казвам това,което съм прочела или видяла като документални и всякакви други филми-има ги и в youtube и навсякъде. Интересни са, зловещи дори,но познавателни за "света и действителността ,която уви ни заобикаля". Мир...ПП.До ***: не разбирам защо ми бяха изтрити коментарите?Да не го считате като "спам"?Аз просто си изказвам мнението по темата!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
До към "анонимния&: инфото го намирам в уикипедия, смешно е да си мислиш, че го задържам за себе си, все пак с гугъл може да борави и шимпанзе... ;)изобщо не считам себе си за много информиранА по тези въпроси, информирах се последния половин час специално заради господата по-долу... по "конспиративни" тъпотии не си падам, вярвам само на официална информация. и масонството, и илюминатите са реални движения, създадени по различно време, в различни части на европа и от различни хора. за връзка между тях може да се счита това, че и едните, и другите считат себе си за "просветлени". толкоз от мен, за по-подробно инфо - ползвай гугъл... ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bebzik ( преди 10 години )
Haha i az to4no tova 6tiah da pi6a,no eto 4e imalo i drugi informirani-bravo! :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар