IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кит Харингтън в клиника

29 май 2019 08 50

Актьорът се лекува от алкохолна зависимост и стрес

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездата от „Игра на Тронове“ Кит Харингтън е влязъл в клиника, за да се лекува. Той е взел това решение още преди финала на сериала.

„Кит видя, че в момента няма никакви проекти и използва възможността да се погрижи за себе си“ се казва в официално изявление от представителите на звездата.

Фантастичната поредица приключи преди дни, а много от феновете не бяха доволни от финалния епизод. Кит Харингтън игра Джон Сноу като постепенно се превръщаше в централен персонаж в сериала.

Според източници, в програмата на актьора са включени срещи с психолози, упражнения по медитация и терапия, която помага в борбата със стреса и негативните емоции.

Снимка: Reuters

Самият Кит през април призна, че по време на последния ден от снимките на шоуто се е чувствал добре, но постепенно е започнал да диша неравномерно. „След като казах „Стоп“ се сринах. Беше едновременно облекчение и тъга, че няма да работя това нещо отново“.

Кит Харингтън: Искам да стана баща!

Факти, които може би не знаете за „Игра на тронове“

Снимка: Reuters

Съпругата на Харингтън, която също игра в „Игра на Тронове“ е плътно до него и го подкрепя във всеки един момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари