IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

H&M и момичето с драконовата татуировка

27 октомври 2011 11 15

Триш Съмървил представи уникална пънк-готик колекция

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Давали сме стотици примери за огромното влияние на съвременната (а и не само) кино индустрия върху модата и нейните настроения.

В последно време всеки, който нарича себе си „фен на киното" е забелязал, че превез на световния екран определено започнаха да имат по-тъмните, артистични и драматични продукции, с цялата им образност и наситени усещания, което веднага се усети и на модния подиум.

Както вече бяхме писали, един от най-чаканите филми на годината определено е щатската екранизация на супер успешния роман на скандинавския писател Стиг Ларшон „Милениум", и по-точно първата му част, възложена на големия Дейвид Финчър.

Филмът се нарича „Момичето с драконовата татуировка" и ни запознава с първите премеждия на готик-пънк героинята Лисбет Саландер (в ролята Рууни Мара).

Разказвам ви всичко това във връзка на най-новата, „извънредна" колекция на H&M , посветена на филма, или по-точно, на сайбър пънк стила на Лисбет.

Колекцията се състои от 30 отделни артикула, които са решени в тъмен, готик градски стил, а дизайнерка е Триш Съмървил.

Предлагаме ви и видео с кадри от рекламната сесия. Харесват ли ви дрехите?

Автор - снимка

КоментариКоментари

Baba Pena ( преди 12 години )
Супер дрешки. Очаквам филма с нетърпение...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар