IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манипулативните игри на жените (2 част)

7 юни 2020 21 00

На колко от тях сте ставали жертва?

Снимка: Istockphoto

Подходите на представителките на нежния пол да ви убедят в правотата си и да постигнат своето са все по-изобретателни. Вече ви запознахме с част от тях, но разкритията продължават, така че четете старателно до края:

Подчинение

Жените, които искат да прокарат своя идея или желание знаят много добре, че смиреното поведение ала „Да, скъпи“ е един от най-ефективните начини да постигнат своето. Идвайки от позицията на послушна и блага жена, те събуждат доминиращата ви натура и защитническия инстинкт и вие се чувствате като цар. Показвайки ви уважение, тя ви провокира и вие да ѝ отвърнете със същото и да я направите щастлива, съгласявайки се с нея, след като тя ви слуша и също ви угажда стратегически.

Избягване

Това е наказателна мярка, която ви показва, че някъде сте сбъркали. Вие може и да не сте, но тъй като сте „на тъмно“ сте готови на всичко да се озовете от добрата ѝ страна и съответно сте склонни да изпълните желанията и молбите ѝ.

Натякване

Един типичен женски подход, чиято цел е да ви вбеси до такава степен, че просто да вдигнете ръце и да я оставите да направи нещата по нейния си начин.

Съблазняване

Когато започне да ви съблазнява, вие започвате да мислите с другата си глава и сте готов на всичко, само и само да имате възможност да получите удоволствие. Умът ви е единствено насочен в това да правите секс, което ви прави уязвим на всякакви желания и изисквания.

Секс

И стигаме до самия секс. Всяка жена, която иска да постигне нещо знае, че може да изкопчи съгласие и одобрение по време на секс. И по-точно в секундите преди партньорът ѝ да свърши. Тогава той е напълно безпомощен да мисли рационално и е готов на абсолютно всичко, за да достигне своето освобождение.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари