IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които са съвместими със собствения си знак

9 октомври 2020 17 30

Всичко е свързано с взаимно допълване и постигане на баланс

Istock

Много двойки имат сходни вкусове – обичат едни и същи храни, гледат едни и същи предавания, а мнозина с времето дори започват да се обличат еднакво. Не е учудващо, че част от тези двойки, в крайна сметка се оказват или от един и същи зодиакален знак или пък имат еднакъв асцендент.

Астрологично погледнато, хората са най-щастливи с някого, който е тяхната противоположност. Огнен, непредсказуем знак ще бъде привлечен към някой, който е по-хармоничен и уравновесен. А един практичен, разумен знак ще предпочете за партньор романтичен мечтател. Всичко е свързано с взаимно допълване и постигане на баланс.

Има знаци, които не биха могли да бъдат с човек, който има сходно до тяхното поведение. Лъвът е добър пример за това. Той има нужда да бъде център на вниманието и има нужда от партньор, който да му отстъпи светлината на прожекторите. Ако половинката му също е Лъв, тя ще се опитва да отнеме от блясъка му и нещата няма да се получат. Двама души от зодия Овен пък ще са толкова насочени към преследване на целите си, че едва ли не ще гледат на партньора си като на конкуренция.

Все пак има няколко знака, които биха си паснали с човек от тяхната зодия. Ето и кои са тези три знака, според астролозите:

И двамата са зодия Рак

Ракът е грижовен, мил знак и може да създаде хармонична, сериозна връзка с почти всеки друг знак от зодиака. Представителите на тази зодия искат човекът до тях да се чувства обичан. Те не пестят сили и енергия, за да направят партньора си щастлив. Но те невинаги получават същите грижи и внимание в замяна.

Ето защо, ако случайно срещнат друг Рак, те бързо ще осъзнаят колко е хубаво да си с човек, който полага същите усилия във връзката. Тези двама Раци ще се чувстват уютно един с друг и ще създадат стабилна връзка.

Те ще се разбират и ще споделят едни и същи ценности. Освен това ще имат емоционална близост и няма да имат проблем да говорят за своите нужди. Те ще работят върху проблемите в отношенията си, ако възникнат такива.

И двамата са зодия Козирог

Козирогът е малко странен, но това произтича от неговата свръхпрактичност, която може да бъде трудна за разбиране за другите знаци. Ако обаче те създадат партньорство с друг Козирог, то той ще споделя техните ценности и ще ги разбира напълно.

Двама Козирози могат безпроблемно да свържат живота си в радост. Тяхното ежедневие ще отговаря на всички техни нужди. Заедно те ще имат дългосрочна връзка и абсолютно разбирателство.

Понякога може да се наложи да положат усилия да върнат искрата във връзката си, да се преоткрият. Проблемът е, че този знак лесно се пуска по спиралата на ежедневието и спира да прави вълнуващи неща. Но добрата новина е, че двамата Козирози са сексуално съвместими, което е една добра основа за връзката им.

И двамата са зодия Водолей

Независимият характер на човекът Водолей е от съществено значение за успеха на връзката му. Той никога не може да бъде в сериозни отношения с човек, който му „слага спирачки“ и/или го ограничава по някакъв начин. Затова Водолеят понякога е труден за разбиране от другите знаци, особено за онези, които следват по-традиционни маршрути във връзката.

Срещата с друг Водолей може да бъде огромно облекчение. Това означава, че най-накрая този човек ще може да бъде себе си и да създаде взаимоотношения, които да са по-свободни и креативни. Двама Водолеи заедно ще имат големи идеи и няма да се страхуват да опитат нови неща.

Докато другите може да се справят най-добре с партньор, който е тяхната противоположност, Ракът, Козирогът и Водолеят процъфтяват във взаимоотношения с тези, които наистина ги разбират – някой, който има техния зодиакален знак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари