IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-страстните двойки в зодиака

31 октомври 2020 19 30

Кои са знаците, които могат да създадат най-пламенна връзка?

Istock

Страст. Това е едно от най-ценните неща във връзката. Страстните романтични отношения правят любовта много по-интересна и вълнуваща. А и когато двама души са свързани от пламенно привличане, възможността да запазят искрата помежду си за дълго време, е много-много по-голяма.

Всеки човек изразява по различен начин своята страст, било то към половинката си или по отношение на своите хобита. Има връзки, в които отношенията между партньорите са по-скоро монотонни и дори скучни. В други връзки ентусиазмът е на доста високо ниво.

Според астролозите някои двойки в зодиака биха могли да създадат най-страстни отношения.
Ето и кои са те:

Рак и Телец

Ракът е воден знак. Той е добре известен със своята емоционална сила. Докато Телецът е земен знак, популярен с това, че обожава да бъде обожаван. Ракът и Телецът са двата знака в зодиака, които най-много жадуват за комфорт, взаимност и наслада. Ако двама души от тези две зодии се свържат във връзка, възможно е тези отношения да са хем надеждни, хем смирени, хем много страстни. В тази връзка и двамата партньори ще се чувстват обичани, желани и уважавани. Влюбените Рак и Телец са от хората, които още от първата среща са уловили вибрациите помежду си. Те са от типа двойки, които могат да останат в леглото целия ден. Връзката Телец-Рак е удивително страстна и упорита. И двете зодии копнеят за лоялност и могат да я предложат в замяна.
 

Лъв и Овен

Това е комбинация от две огнени зодии, които могат да създадат възможно най-страстната двойка. И Овенът, и Лъвът изискват едни и същи неща в романтичните си отношения. Те мечтаят за ентусиазъм, смелост и сладост. Страстта е много важна и за двамата. Сред всички знаци в зодиака, тези две са най-своенравните, но пък са добре съвместими. Благодарение на доверието помежду им, те могат да създадат силна и стабилна връзка. Представителите и на двете зодии могат да се похвалят със силно либидо, което е добра основа за сексуалния им живот. Лъвът и Овенът могат да създадат връзка, изпълнена с отдаденост, щедрост, хумор, страст, оптимизъм..., но и солидна порция ревност.

Стрелец и Близнаци

Близнаците са интелектуалци, които обожават общуването, а Стрелците обичат свободата и приключенията. Представителите и на двете зодии живеят за момента. Ако всички останали знаци могат просто да си седят заедно, да гледат филми и да вечерят в уютна обстановка, тези два знака ще търсят нови предизвикателства, които да стимулират отношенията им. Стрелецът е весел и позитивен и прави живота на човека Близнаци наистина щастлив. Близнаците от своя страна, могат да предложат свободата, така желана от Стрелеца, тъй като не са никак ревниви.
Въздушният знак Близнаци разпалва пламъка в огнения Стрелец. И двете зодии са много адаптивни и възприемат нови подходи, за да поддържат настроението си добро. Тяхната връзка ще е страстна, вълнуваща и спонтанна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари