IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии, които откриват сродната си душа по-късно в живота

2 ноември 2020 17 30

Вижте кои са знаците, които срещат любовта в зряла възраст

Istock

Istock

Идеята за намирането на сродна душа е странна. Тъй като тези събития се контролират „от горе“ ние, хората, не можем да направим друго освен да чакаме и нашето време за любов да дойде. Въпреки това, някои хора намират своите сродни души по-лесно и по-рано в живота. При други – е точно обратното.

Някои зодии просто не са готови да срещнат сродната си душа на по-ранен етап в живота. Те чакат и растат, за да се свържат с половинката си на по-дълбоко ниво. Според Астрологията няколко знака привличат любовта по-късно в живота. Те може и да имат връзки, но шансовете им да срещнат идеалния си партньор се появяват в по-зряла възраст.

Лъв

Лъвовете търсят и ценят опита. Те се отнасят небрежно към любовта и отдадеността в своите по-млади години. Те имат нужда да потънат във всякакви радости и скърби, преди да се установят с един определен човек. Всъщност Лъвовете са много придирчиви. Те са големи чаровници и не страдат от липса на внимание от противоположния пол. Именно затова те са малко разглезени на младини от твърде многото ухажване. Едва когато съзреят и на възраст и в емоционален план, те започват да се оглеждат за продължителна и стабилна връзка.

Дева

Девите са супер наблюдателни. Тяхната грижовност, отношението им към детайла и високите им стандарти ги правят привлекателни за другия пол. Тогава защо срещат по-късно сродната си душа? Просто защото те искат да знаят в какво точно встъпват, преди да се отдадат напълно. Те изобщо не са рискови натури. Девите имат много селективен подход към всичко в живота си, включително и към партньора си. Жаждата им за съвършенство в романтичен план ги кара да седят в ъгъла и да чакат съдбата да ги срещне с най-подходящия човек, дори да им се наложи да почакат повечко.

Стрелец

Стрелецът е добре известен със своята скитническа природа. Той не може да се фиксира на едно място или с един определен човек през целия си живот. Не и преди да вкуси всичко хубаво и лошо, което му предлага широкият свят.

Любовта, привързаността, ангажираността са хубави неща, които Стрелецът предпочита да запази за 30-те си години, а някой път и още по-късно. Хората от този знак са готови за сериозни романтични отношения едва след като срещнат човек, който уважава желанието им за свобода и лично пространство.

Козирог

Козирозите са супер решителни личности. Те решават да допуснат ограничен брой хора в живота си. За тях техният личен мир, удоволствие и щастие имат първостепенно значение. За да не минават през тежки раздели, за да не ближат раната от разбитото си сърце и т. н., те предпочитат да не се влюбват сляпо на младини. Те успяват да контролират емоциите си. В 20-те и началото на 30-те си години те знаят, че е най-добре да се научат да се грижат първо за себе си. Едва когато се почувстват стабилни и в емоционален, и в материален план, те са готови да допуснат друг човек в живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари