IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Единственият знак, който има власт над вас

20 ноември 2020 17 30

От влиянието на коя зодия най-трудно ще се отърсите?

Istock

Всеки е отговорен за собствените си решения и действия. Като цяло никой не може да има власт над нас. Все пак има хора в живота ни, които ни оказват влияние по един или друг начин – чрез манипулация, чрез силно привличане, чрез силата на характера си и т. н. Тези хора може да са ни приятели, родители, брат, сестра, романтичен партньор...

Нашият зодиакален знак също може да ни подскаже кои личности биха могли да имат най-голямо влияние над нас, особено ако са ни романтични половинки.

Вижте личностите от кои зодии могат да ви повлияят най-силно, базирано на вашия знак:

Овен

Овенът е доминиращ и силен знак, който често си търси партньор, който да бъде неговото собствено отражение в огледалото. Ето защо, ако той създаде връзка с друг Овен, огледалото може да се окаже страховито накрая. Над човека Овен може да доминира само... друг Овен. В подобна връзка лодката или ще се носи стремглаво напред, или ще претърпи крушение още в началото.

Телец

Най-голяма власт над Телеца може да има само човек от водната зодия Скорпион. Причината е, че Скорпионите имат мощна воля и са безмилостни в преследването на целта. Те са знак, който Телецът уважава от дъното на душата си. Скорпионът буквално хипнотизира и респектира Телеца със своето фатално и напористо излъчване.

Близнаци

Близнаците са привлечени като магнит от Стрелците. Това е така, тъй като те са знакът, който обича да разширява перспективите си чрез общуване, а Стрелецът е зодията, която го прави чрез действия. Тези два знака се разбират един друг най-вече заради сходното си любопитство към света. Стрелецът може дълго време да запази властта си над Близнаците, защото им влияе силно в интелектуален план.

Рак

Ракът живее в спирала от емоции, а им се наслаждава най-много, когато срещне човек, който може да се гмурне в океана от чувства заедно с него. Такива са единствено Рибите. Само те могат да се отдадат емоционално на друг човек, както би могъл да го направи Ракът. Затова, при раздяла, Ракът трудно ще се отърси от властта на Рибите, които е считал за своя сродна душа.

Лъв

Само един Стрелец може да дари Лъва с огромното количество внимание, което той изисква. Именно заради това Стрелецът има сериозна власт над Лъва. Лъвът обича да се забавлява, а Стрелецът ще направи всичко възможно да го забавлява. На всичкото отгоре Лъвът вътрешно ще усеща, че връзката със свободолюбивия Стрелец е по-сложна отколкото изглежда и това ще го привлича към него още повече.

Дева

Девите обикновено не са от типа хора, които биха паднали под чужда власт. Те биха могли да бъдат завладени единствено от Овен. Човекът, управляван от Марс, притежава настойчивост и амбиция, които силно ще впечатлят Девата. Тя за първи път ще се изправи срещу някой, който иска да поеме контрола във връзката, а тя да не може да му се опълчи. Девата може да притежава силни воля и дух, но не и по-силни от тези на Овена.

Везни

Овенът може да се окаже най-доминиращата личност в живота и на човек от зодия Везни. Овенът е абсолютно противоположен знак на Везните – той е смел, амбициозен, конкурентен и решителен, нещо което Везните не са. Именно заради това, че са толкова различни, често тези два знака се привличат като магнити, но толерантните и балансирани Везни в тези отношения ще отстъпят лидерското място на Овена.

Скорпион

Странно е, но подвижните Риби могат да надвият силния характер на неподвижния знак на Скорпиона. Скорпионът е водният знак, който най-добре символизира мощната стихия на водата и нейната безкрайна дълбочина. Затова той е и толкова властен. Рибите са по-пасивни и нерешителни, но тяхното безкрайно въображение, техните вродени таланти, тяхната доброта, обсебват личността на Скорпиона.

Стрелец

По същия начин, по който Стрелецът може да упражни някаква власт над Лъва, същото може да се случи и в обратен ред. Лъвът може да предложи всичко, което един Стрелец мечтае половинката му да притежава – той е очарователен, остроумен, енергичен. Дори преди да се е усетил, Стрелецът ще се е отказал да доминира в подобна връзка. Отношенията на тези две огнени зодии обикновено са или много щастливи, или много скандални.

Козирог

Усещането за лоялността на Телеца е точно това, от което се нуждае практичният Козирог, за да се чувства сигурен в любовта. Телецът обогатява живота на скромния Козирог с усета си за лукс, чувственост, творчество и романтика. Телецът споделя ценностната система на Козирога, но прави доста подобрения в начина му на живот, а и на мислене. Козирогът осъзнава това и е винаги готов да се вслуша в своя Телец.

Водолей

Ако откриете човек, който да е особено интересен, завладяващ или привлекателен, може и да решите, че си струва да се откажете от свободата си. Това ще се случи, ако в живота ви влезе партньор от зодия Близнаци. Представителите на Водолей са привлечени от нестандартно мислещи личности с независим дух, а Близнаците са точно такива. Близнаците буквално успяват да „омагьосат“ Водолея, който е готов на истински жертви в името на тази любов.

Риби

Страстният, чувствен и вълнуващ Скорпион притежава най-голяма власт над Рибите. Само той може да премахне всички бариери и стени, с които Рибите се крият от хората, особено в емоционален план, и да достигне до дълбините на сърцето им. Именно със Скорпиона Рибите могат да изживеят вълнения и чувства на друго ниво, които няма да открият в друга своя връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари