IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те зодии, които се забравят най-трудно

18 ноември 2020 17 30

Тези знаци остават най-силен отпечатък у бившите си партньори

Istock

Не всички романтични връзки са трайни и оцеляват във времето. Има партньори, които влизат, а след време излизат от живота ни. Някои от тях оставят по-дълбока следа в сърцето и мислите ни, в сравнение с други. Те са и по-трудни за забравяне. Има личности, които ще се опитваме всячески да преодолеем, но нещо ще ни пречи. Дори да не сме преглътнали негативните черти в характера на тези хора, те ще са имали и други характеристики, които буквално са пристрастяващи.

Според астрологията представителите на 5 зодии са най-трудни за забравяне. Ето кои са те и защо са толкова незабравими:

Дева – незабравима е заради нейната психическа сила, интелект и грижовност

Девите са изключително трудни за забравяне по няколко причини. Те може да са критични и педантични, но са винаги насреща, когато имаме нужда от тях. Те са истинска опора на половинката си в трудни времена, а и са доста грижовни. Освен това, хората от този знак са природно интелигентни и доста дейни, и с тях човек никога не скучае. Девите бележат живота на своите партньори не само с това, че са били задвижващия мотор във връзката, но и с това, че са били личността с по-силната психика.

Телец – ще остави диря в сърцето ви заради своя здрав разум и усета си към фините неща в живота

Телецът е разумен и надежден. Той е човек, на когото можете напълно да се доверите, който ще ви приземи, когато започнете да се носите в облаците и който ще прояви търпение към вашите глупости и грешки. Затова е много трудно да забравите експоловинката си от тази зодия. Телците са личности, които ценят хубавите и фините неща в живота. Те отварят очите на половинката си за красотата в заобикалящия свят, за изкуството и дизайна, за кулинарията и т. н. След връзка с Телец, човек се чувства много по-обогатен.

Риби – никога няма да забравите вълшебната романтика, с която ви е обсипвал този човек   

Експартньорите от зодия Риби са много трудни за преодоляване, защото са безкористни, чувствителни и се отнасят към хората с искрена доброта, каквато рядко се среща в днешно време. Рибите са много романтични партньори и правят така, че половинката им да се чувства вълшебно по време на връзката им. Освен това те са доста артистични и вероятно ще напишат стих за любимия човек, ще му нарисуват портрет, ще му посветят песен или нещо подобно. Скъсате ли с Риби, може и да не преживеете друга такава романтика в живота си.

Везни – трудно ще ги забравите, защото се движите в един приятелски кръг (този на Везните)

Представителите на тази зодия са изключително трудни за забравяне от бившите си партньори, заради харизмата си. Докато са във връзка, те правят всичко, за да угодят и зарадват половинката си. Везните имат лек характер, не са конфликтни и отношенията с тях обикновено са гладки, спокойни и приятни. Те имат богат социален живот и обикновено въвеждат своите партньори в него. В даден момент ще се окаже, че с всичките ви актуални приятели и познати, ви е запознал не друг, а именно вашият бивш партньор от зодия Везни.

Лъв – трудно ще го преодолеете, защото той е правил живота ви по-интригуващ и по-весел

Представителите на този знак са от типа хора, които обсипват с внимание и подаръци половинката си. Лъвът кара романтичния си партньор да се чувства щастлив и специален. Лъвът е страстен, жизнен, оптимистичен и забавен. Той създава един блясък и една еуфория около себе си, които са доста трудни за забравяне. Ако скъсате с човек от зодия Лъв, вие ще почувствате как животът ви внезапно е станал доста по-празен и по-скучен. Дълго време ще се чудите как да го преодолеете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари