IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои знаци ту късат, ту се събират с половинката

12 ноември 2020 17 30

Представителите на тези зодии дават втори и дори трети шанс в любовта

Istock

Според астрологията има три зодии, които най-трудно слагат точка на нездравословната си връзка. Хората от тези знаци ту късат, ту се събират със своя партньор и това продължава с месеци, а понякога и с години. Те са готови да дадат втори, а често и трети шанс на бившата си половинка.

Представителите на тези зодии уж заявяват пред близките си, че са се разделили окончателно с романтичния си партньор, но вместо да преодолеят разочарованието и да продължат напред, те изведнъж се събират с него.

Тези хора сякаш са хванати в любовен капан и роднините и приятелите им в даден момент започват да се безпокоят за тях.

Вижте представителите на кои 3 зодии са склонни да повтарят този сценарий в любовния си живот отново и отново:

Овен – разделите и събиранията не му действат изтощаващо

Хората от зодия Овен са силни, смели и не се колебаят да поемат рискове. Тяхното импулсивно поведение ги кара да правят всичко бързо, без много да се замислят и без да губят време. Именно затова хората от този знак са склонни да попадат в любовен капан – като се ядосат те скъсват с половинката си, после им минава и те се събират отново с нея. Този цикъл може да се повтаря отново и отново, а човекът Овен дори и да не се замисли, че може би с партньора му са несъвместими. Родените под знака на Овена просто нямат време да започват нова връзка и вариантът – събиране с бившия винаги е по-лесен и бърз. Освен това Овните имат много енергия и разделите и събиранията с половинката не им действат чак толкова изтощаващо, колкото действат на хора от други зодии.

Везни – те вярват, че следващия път нещата ще са различни 

Представителите на въздушния знак Везни са загрижени към хората, които влизат в живота им и трудно могат да прекъснат връзка с човек, когото веднъж са обикнали. Именно затова те са готови да дадат втори, а понякога и трети шанс на бившия си партньор. Везните са от хората, които ще се опитват да разберат какво се е объркало във връзката преди раздялата и следователно ще искат да опитат да оправят нещата още веднъж. Те наистина вярват, че следващият път ще е различно. Освен това, Везните са социално активни хора и мразят да бъдат сами. Другата причина да попадат в капана на любовта е, че те не са злопаметни и бързо забравят лошите мигове с половинката, а са склонни да помнят само хубавите.

Близнаци – те приемат скъсванията с половинката за временни

Хората, родени под знака на Близнаци са много приспособими, гъвкави и отворени към света. Така че те приемат конфликтите и скъсванията с половинката по-скоро като ситуативни, отколкото като нещо перманентно. Вместо да отрежат от живота си напълно своя експартньор, Близнаците ще предпочетат да преразгледат трудните моменти. Те са от хората, които до последно ще вярват, че човекът когото обичат, ще може да се промени към по-добро. На всичкото отгоре Близнаците се отегчават лесно, така че те ще предприемат скъсвания и събирания с любимия човек, отново и отново, дори и само за да разнообразят отношенията и връзката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари