IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Според зодията: Как да подобрите отношенията си с половинката

9 ноември 2020 17 30

Техники за по-здравословна и щастлива връзка

Istock

Здравословното отношение към нещата е много ключово за щастието на човек. Ако разберете важността на това да имате позитивна перспектива, вие ще започнете да се стараете ежедневно да я практикувате. Позитивната нагласа ще ви държи далеч от болести и несгоди, ще имате по-стабилна психика, без никакво съмнение ще водите по-благословен живот, а в любовта ще се радвате на късмет.

Ето какви позитивни техники да приложите, за да създадете по-здравословна връзка с половинката си, базирано на вашата зодия:

Овен

Овенът е импулсивен. Той може да каже всичко, което му хрумне по време на спор и така да обиди твърде много любимия човек. Овните трябва да знаят, че с обиди не се печелят любовни битки, а по-скоро нагрубяването отчуждава партньорите. Те трябва да уважават половинката си и да ѝ го показват ежедневно. Овните са импулсивни – бързо избухват, но и бързо се успокояват. Така че, когато се ядосат, трябва да се научат да броят до 100 преди да реагират, особено в конфликт с любимия човек.

Телец

Ако сте Телец, тогава знаете колко важно за вас е отношението, което получавате от любимия човек. Телците са много злопаметни. Ако половинката им ги нагруби, те дълго време ще помнят негативните думи. Лошото е, че самите те са склонни да влязат в този токсичен тон на общуване, вместо да потърсят примирие с партньора. Когато са скарани с любимия си, те трябва да опитат да намерят начин да се успокоят и да върнат баланса в отношенията, дори ако трябва да направят първата крачка. Не е разумно на лошото да отвръщат с лошо – губещи са и двете страни.

Близнаци

Близнаците се страхуват от обвързване. Те не са много доверчиви и това е проблемът. Всяка здравословна връзка се гради на доверие. Те трябва да намерят начин и сила да повярват на човека, когото обичат. Близнаците никога не трябва да позволяват техните вътрешни съмнения да развалят отношенията им с любимия човек. Те трябва да се опитат да не мислят и да не анализират твърде много своя партньор, а да го приемат такъв, какъвто е. Хубаво е, когато са ядосани, да намерят време да останат насаме със себе си.

Рак

Ракът има любящо сърце. Той уважава и обича своя партньор и дава най-доброто от себе си във връзката, според своите възможности, разбира се. Но ако го разочаровате веднъж, този човек няма да ви прости никога. Няма такова нещо като втори шанс при Рака. И това може да предизвика истински проблем. Нито една връзка не е перфектна – хората са склонни да грешат. Понякога и непреднамерено. Ракът преди всичко трябва да се научи да прощава, ако иска да изгради щастлива връзка със своя партньор.

Лъв

Хората, родени под този знак, се стараят да изградят стабилна връзка със своята половинка. Те дават много от себе си в любовните отношения, но в същото време са склонни да забелязват недостатъците у партньора си, да му ги посочват и дори да го подценяват. Най-доброто, което Лъвовете могат да направят за връзката си, е да спрат да коментират грешките на половинката си, особено когато спорят за нещо с нея. Те трябва да разберат и да приемат, че и те не са перфектни, колкото и да им се иска да са такива.

Дева

Искрената Дева никога не може да лъже за нещата. Тя винаги казва това, което чувства, но често преувеличава малко, особено ако е лошо. Проблемът е, че Девата често си мисли, че нещата се въртят около нея и нейните чувства и не успява да вземе предвид и да уважи емоциите на своята половинка. Девите трябва да се научат да изслушват партньора си по-старателно и да се опитат да не хиперболизират проблемите, които изникват по общия им път, защото така ги влошават. Казано с други думи – да не правят от мухата-слон! 

Везни

Везните са много отворени по отношение на връзките си. Те дават свобода на своя партньор, но за тях е голямо усилие да останат честни в отношенията. Те не са склонни да говорят за емоциите си със своята половинка и по-скоро ще скрият от нея, когато не се чувстват добре. Те трябва да се научат да бъдат по-открити към любимия човек. Той трябва да е наясно с чувствата им – премълчаването на проблемите никога не е от помощ. Ако човекът Везни е нещастен във връзката той е по-склонен да кривне от правия път, вместо да намери решение на проблемите у дома.

Скорпион

За Скорпиона сексът се превръща в страхотно „лекарство“ срещу всички проблеми във връзката. Те смятат, че чрез него могат да изгладят всички трудности в отношенията си с половинката. Скорпионите обаче често забравят да се постараят и в другите аспекти и области от съвместния живот с партньора. Те залагат твърде много на физическата връзка и не обръщат внимание на духовната. Те трябва да се съсредоточат повече върху чувствата и потребностите на любимия човек, ако искат да изградят истинска близост с него.

Стрелец

Стрелците трябва да спрат да приемат нещата в любовния си живот за даденост. Обикновено на тях им липсва визия за общото бъдеще с половинката. Те са склонни да бягат от отговорност или да поемат някакви рискове, когато се чувстват разочаровани от любимия. Вместо това, те трябва да помислят върху това какво куца във връзката. Тяхната непоследователност и честите им отсъствия от общия дом са това, което най-често вреди на романтичните им отношения. Именно върху това трябва да работят – да са по-сериозни и да присъстват повече в отношенията.

Козирог

Склонността към заблуда е това, което най-често вреди на романтичната връзка на човека Козирог. Той е склонен да заблуждава и себе си, и половинката си, а и целия свят, че всичко във връзката му е прекрасно, а то да е далеч от съвършено. За да направи по-щастлива и здравословна своята връзка, Козирогът трябва да изрови главата си от пясъка и да си признае, че нещо не е наред. Тогава той трябва да се изправи пред проблема заедно с половинката си и двамата да намерят неговото решение, но по мирен и възможно най-градивен начин.

Водолей

Водолеят винаги гледа да се изкарва прав във възникналите конфликти с половинката и това е големият му проблем в любовта. Той просто не може да приеме факта, че гледната точка на половинката му може да е по-правилна и/или по-близка до реалността от неговата собствена. Човекът Водолей обича да изтъква минусите на своя партньор, но това не оправя нещата, а напротив – прави връзката по-крехка. Водолеят трябва да признае пред себе си, че понякога и той има грешна преценка за нещата и да позволи на половинката си да направлява отношенията.

Риби

Рибите обичат да изпадат в негативизъм (често се превръщат в Многострадална Геновева). Те са склонни или да обвиняват половинката си, или съдбата за всичко лошо в живота си. Рибите забравят да показват на любимия човек, че го ценят и обичат – все му мрънкат и/или недоволстват за нещо. Това може да нанесе големи вреди на тяхното щастие, особено в любовта. В една връзка трябва да има и романтика, и щастливи мигове, и добри думи... Рибите трябва да се опитат като цяло да гледат по-позитивно на живота, защото иначе се превръщат в кълбо от недоволство, с което е неприятно да се живее.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари