IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как всеки зодиакален знак показва, че е изгубил интерес в любовта?

11 ноември 2020 17 30

Най-трудната част от връзката е... решението за раздяла

Istock

Любовта е загадка, а съвместимостта е добър показател за бъдещето на една връзка. И все пак, дори двама души да са влюбени и привидно да изглеждат съвместими, пак не може да се предскаже дали някой ден няма да изгубят интерес един към друг. Повечето хора се стараят да запазят чувствата на партньора си по различни начини, но това невинаги е лесно. Понякога любовта си отива. Тя или се изпарява постепенно с отчуждаването на партньорите, или се изпепелява под ударите на някакви проблеми.

Най-трудната част от връзката е... решението за раздяла. Когато човек е наясно, че сърцето му вече не принадлежи на партньора му и когато иска да продължи живота си без него.

Всяка една от 12-те зодии има различно отношение към връзките и различни реакции по въпроси, свързани с любовта. Вижте как действат най-често представителите на различните знаци, когато изгубят интерес към една връзка:

Овен... ще ви заличи от живота си

Разлюби ли ви веднъж, човекът Овен няма да ви дава обяснения за чувствата си надълго и широко. Представителите на този знак заявяват, че са приключили и предприемат драстични действия. Ако Овен спре да ви обича, той ще ви изреже от живота си от раз. Той ще иска да продължи напред по най-бързия начин и затова буквално може да ви заличи от паметта си!

Телец... ще се мъчи и преструва до последно

Хората от зодия Телец мразят идеята да нараняват чувствата на другите. Телецът трудно се отказва, а още по-трудно си признава провала в любовта. Той до последно ще се опитва да предотврати горчивия край в отношенията. Телецът ще си тръгне, когато му стане абсолютно непосилно да се преструва, че ви обича.

Близнаци... ще ви изневерят с най-добрия ви приятел

Общителният представител на зодия Близнаци не се мотае, когато изгуби интерес към половинката си. Близнаците могат да започнат нова връзка, преди още да са прекратили настоящата си. Те нямат скрупули и биха ви изневерили дори с някой от вашите приятели!

Рак... ще ви бомбардира с хиляди съобщения

Тъй като е един от най-чувствителните знаци, Ракът трудно ще ви изостави, без да ви даде хиляди обяснения за ситуацията. Той ще се чувства виновен за раздялата и ще се чуди как да ви се извини. Скъсванията обикновено са чужди на Рака, което обяснява защо той ще предпочете да ви се извинява чрез есемеси, а не лице в лице.

Лъв... ще си измисля оправдания, за да не се виждате

Въпреки че хората, родени под знака на Лъва, външно изглеждат едни от най-уверените, всъщност това е фасада. Под цялата си наперена външност всъщност Лъвът мрази конфронтацията и ще направи всичко, за да я избегне. Той по-скоро ще си измисля нелепи оправдания, за да не се виждате, вместо да ви признае, че е изгубил интерес към вас.

Дева... ще злослови за вас

Девата става напрегната и отбранителна, когато изгуби интерес към половинката си. Мисълта, че трябва да обясни на партньора си защо не вижда бъдещето си с него, наистина я стресира. Ако вече не ви обича, вашата Дева може да започне да прави неща, които не са характерни за нея. Например, ще се изненадате, че тя злослови по ваш адрес зад гърба ви.

Везни... ще изчезне от живота ви без дори да се усетите

Когато човек Везни изгуби интерес към връзката, той избира лесния изход – изплъзва се неусетно. Тази зодия се свързва с мира и хармонията. Везните избягват конфликтите, когато е възможно и затова ще предпочетат да изчезнат от живота ви, уж непреднамерено. Те ще заминат да работят в друг град, да учат в друга държава, да живеят в друго населено място и т. н.

Скорпион... ще започне да излиза с други хора

Скорпионът е най-безмилостната зодия. Ако вашият партньор е от този знак и изгуби интерес към вас, той ще нарани чувствата ви – можете да бъдете сигурни в това. Възможно е да започне да излиза с други хора, без да ви дава обяснение. Сигурно е, че ще започне да се държи с вас хладно, незаинтересовано, раздразнително и дори грубо.

Стрелец... ще прекъсне всякакъв контакт с вас и близките ви

Стрелците са най-свободолюбивият знак в зодиака. Те се привързват наистина трудно и често не са способни да приемат връзките си сериозно. Ако вашата половинка е Стрелец и изгуби интерес към отношенията ви, тя най-вероятно ще прекъсне всички контакти не само с вас, но и с всичките ви близки и общи познати и приятели. Буквално ще изчезне от света!

Козирог... ще ви обясни всичко надълго и широко

Козирогът е един от най-интелигентните зодиакални знаци и когато изгуби интерес в любовта, той ще избере най-разумния и правилен изход от ситуацията. Възможно е да ви напише дълго писмо, в което да ви се извини за края на връзката или да прекара часове в обяснения, за да ви разясни защо точно отношенията ви нямат бъдеще според него.

Водолей... ще ви даде обет никога повече да не започва връзка

Водолеят определено е един от най-странните, но не и особено сантиментални знаци в зодиака. Когато изгуби интерес към половинката си, той може да предприеме нехарактерни за ситуацията мерки. Например, тъй като мрази лошите вибрации, той ще зареже партньора си с гръмкото обещание никога повече да не се влюбва до края на живота си.

Риби... ще изпаднат в депресия и накрая вие ще ги зарежете

Рибите са една от най-сантименталните зодии в зодиака. Те приемат всичко присърце. Те имат сериозен комплекс за вина и винаги се смятат за отговорни за чувствата на другите. Ако са спрели да ви обичат по някаква причина, те няма да ви зарежат, а по-скоро ще направят така, че вие да си тръгнете. Ще изпаднат в депресия, ще се отпуснат, ще напълнеят, ще погрознеят и т. н.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари