IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-чувствените зодиакални знаци

23 ноември 2020 17 30

Те са романтични, страстни, нежни и поетични

Istock

Някои зодиакални знаци са по-чувствени от други. Представителите на тези зодии са романтични, страстни, нежни и любвеобилни, особено към своя партньор. Те рядко внасят стрес във връзката и дори напротив – винаги намират начин да се сближат с половинката си след кавга.

Начинът, по който хората от тези знаци виждат света, е различен. Те знаят как да създадат приятна атмосфера, когато са с любимия човек, могат да направят връзката комфортна, но едновременно с това изпълнена със страст.

Ето и кои са най-чувствените зодии:

1. Телец

Телецът е най-чувственият знак. Хората от тази зодия знаят как да използват способностите си, за да угодят на партньора си, да го поглезят и да го накарат да се почувства важен и специален. Телецът предлага на любимия човек перфектната комбинация от забавление, романтика и сладострастие. Той е хем мъдър земен знак, хем сетивата му са отворени за всичко фино и красиво в живота, дори отвъд материалните неща. Телците са царе на романтичните изненади и жестове. Те са и много любвеобилни – обичат целувките, ласките, нежните докосвания.

2. Скорпион

Скорпионите са страстни любовници и обикновено имат силно сексуално желание. Те искат допълнителна порция от всяко плътско удоволствие, което споделят с половинката си. Те са от вида хора, които могат да прекарат цял ден в леглото с любимия човек. Когато са във връзка, забавлението и приключенията са много важни за Скорпионите. Той никога няма да позволи отношенията да станат скучни. Влюбеният Скорпион разкрива най-добрата страна на личността си. Той се отваря към силна близост и интимност чрез дълбоки разговори, които карат другия човек да се чувства по-свързан в емоционален план.

3. Стрелец

Стрелците са ентусиасти, а когато са влюбени те буквално носят половинката си на ръце. Тяхната енергия е много доминираща и завладяваща. Каквото и да правят заедно със своя партньор, те се опитват да му донесат позитивни емоции и удоволствия. Стрелците са романтични, но по един по-приключенски начин. Те ще водят любимия човек на изненадващи пътешествия, ще му разказват за грандиозните си планове за общото им бъдеще и т. н. Стрелците са много атрактивни и с това, че могат да сготвят за любимия човек, да му налеят чаша вино, да му изрецитират стих и да го хипнотизират с разкази, базирани на широките им познания за света.

4. Риби

Рибите са страхотни мечтатели и често успяват да въвлекат в своите приказни мечти и любимия човек. Те живеят така, сякаш са герои в романтичен филм с еротични сцени. Те смятат партньора си за перфектен, а заради силната си интуиция, знаят как точно и с какво да го съблазнят и да го зарадват. Всеки човек от зодия Риби е уникален по свой начин, но всички Риби си приличат по това, че когато са влюбени, са готови да се разкрият напълно и да разголят душата си пред своя партньор. Освен това, ако имате половинка от зодия Риби, значи вече сте усетили, че с нея винаги се чувствате спокойно и комфортно. Чувствеността на Рибите се проявява много при физическа близост – те са нежни и отдадени любовници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари