IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След скандал: Как различните зодии се извиняват на половинката си

7 януари 2021 17 30

Вижте по какъв начин 12-те знака търсят извинение от партньора си

Istock

Всички двойки, дори и най-стабилните, преживяват конфликти в съвместния си живот. Минимум един-два скандала са от по-сериозните. Те могат да приключат с бързото извинение на една от двете страни. Просто има хора, които са в състояние да се извиняват много по-лесно от други. В същото време някои личности пък доста упорито отказват да си признаят грешката и да се покаят за нея.

Ето и поглед към това как различните зодиакални знаци успяват да потърсят извинение от партньора си след подобен, по-голям конфликт.

Овен – Ако осъзнае, че е сгрешил, ще се извини тутакси

Овенът е изключително честен, откровен и прям. Той може да бъде доста категоричен по време на спор и да каже на половинката си нещо твърде грубо и/или обидно. Овенът може силно да засегне партньора си, особено ако другият е по-чувствителен. Хубавото на хората от тази зодия е, че когато осъзнаят, че са сбъркали, не се колебаят да се извинят. Освен това те са много искрени в извиненията си.

Телец – Извинява се, когато разбере, че е наранил чувствата на любимия човек

Представителят на зодия Телец може да бъде много упорит във възгледите си, тъй като инатът е една от характеристиките му. Той може да остане много затворен след разгорещен спор с половинката си и никога да не пожелае да се извини за това, което е казал, придържайки се към позицията си. Единственото нещо, което може да го накара да изрече думата „извинявай“ е ако осъзнае, че твърде много е наранил любимия човек.

Близнаци – Няма да се извинят, освен ако ги помолят

Известно е, че тези, които са родени под знака на зодия Близнаци, говорят повече, отколкото умеят да слушат. Те са доста небрежни в начина, по който комуникират с другите. Особено ако разговорът стане разгорещен, те са склонни да изрекат обидни неща, без дори да има смисъл от това. Близнаците трудно осъзнават, че не са си мерили приказките. Те няма да кажат, че съжаляват, освен ако половинката им не поиска настоятелно извинението им.

Рак – Извинява се отново и отново

Представителите на зодия Рак са силно интуитивни и чувствителни. Те не биха наранили умишлено чувствата на никого, особено пък на партньора си. Всъщност те са склонни да стъпват „на пръсти“, когато се задава по-сериозен разговор или конфликт с половинката. Въпреки това, те могат да влязат в голям спор, но после ще има да се извиняват с дни. След приключване на разправията те отново и отново ще казват, че съжаляват.

Лъв – Извинява се в краен случай

Личностите от зодия Лъв са твърде уверени и донякъде дори арогантни. Когато човек от тази зодия влезе в конфликт с половинката си, той ще се придържа към своята гледна точка до последно. Лъвът няма да се загрижи особено дали няма да разстрои любимия човек с това, което казва. Той ще се покае само и единствено, ако партньорът му реагира много крайно. Тогава е възможно Лъвът да признае грешката си.

Дева – Извиненията ѝ приличат на реч

Известно е, че хората от зодия Дева са доста аналитични и са склонни да обръщат твърде много внимание на детайлите. С други думи, те могат да се хванат за най-малките и маловажни подробности в спора. Буквално да направят от мухата-слон. Все пак, ако Девата благоволи да се извини на половинката си, нейното извинение ще прилича повече на аналитична реч за смисъла на самия спор.

Везни – Извинява се, дори ако трябва да се отрече от принципите си

Хората от зодия Везни правят всичко възможно, за да избегнат конфликтите. Везните обичат да угаждат на другите. Те са най-малко склонни да водят дискусии, които могат да доведат до по-голям скандал. Ако случайно им се случи, те бързо гледат да приключат спора, да се извинят и да изгладят отношенията си с половинката, дори ако се налага да жертват своите принципи заради това.

Скорпион – Извиненията му са студени и неискрени

Скорпионите са изключително страстни и обичат острите спорове. Те могат да са доста хладнокръвни по време на скандал с половинката. Те вярват в истината, дори тя да е болезнена. Следователно те не са прекалено загрижени за това дали ще наранят чувствата на любимия човек. Ако все пак разстроят много партньора си, те може и да му кажат, че съжаляват за ситуацията, но извинението им ще изглежда студено и неискрено.

Стрелец – Извинението му е поднесено с чувство за хумор

Човекът Стрелец е от оптимистите, които виждат чашата наполовина пълна. Той е авантюрист и е склонен да се шегува във всяка ситуация. Това обаче не означава, че той няма да влезе в спор с партньора си, особено ако е провокиран. Хубавото е, че Стрелецът ще намери начин да се извини, като извинението му ще бъде поднесено с хумор. Освен това извинението му ще бъде напълно искрено.

Козирог – Извинява се само веднъж и никога повече

Козирозите не обичат да изразяват емоциите си и затова се опитват да се придържат към дискусии, които да не стигнат до спорове. Когато обаче влезе в разгорещен спор, Козирогът е склонен да каже неща, които са смущаващи дори за самия него, да не говорим за половинката му. Тъй като Козирогът иска да постъпи правилно, той ще признае, че е сгрешил, ще се извини, но ще настоява подобен разговор да не се води никога повече.

Водолей – Извиненията му са изненадващо топли

Хората от знака Водолей не са много емоционални и дори изглеждат студени. Те обаче никога не започват спорове и скандали доброволно. Те са склонни да влизат в тежки дискусии със своите партньори, само ако ножът е опрял до кокала. Водолеите се държат снизходително по време на скандал, което е обидно за другата страна. Но след като Водолеят осъзнае, че неволно е разстроил половинката си, той ще се извини от дъното на душата си.

Риби – Извиняват се и желаят да намерят решение на проблема

Представителите на зодия Риби са силно чувствителни и интуитивни. Те имат силно чувство за справедливост и не обичат да влизат в спорове. Ако обаче видят, че въпросната справедливост липсва, те ще го кажат на партньора си. Те ще направят всичко възможно, за да не наранят чувствата на любимия човек, но ако го направят случайно, те веднага ще се извинят по най-милия начин. След извинението те ще искат да намерят решение на проблема.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари