IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв тип човек ви привлича въз основа на вашата зодия?

8 януари 2021 17 30

Телецът си търси финансово стабилен партньор, а Лъвът се оглежда за покорна половинка

Istock

Istock

Вашият зодиакален знак може да разкрие много истини и информация за живота ви, за вашите вкусове и увлечения. Зодията ви може да покаже какъв тип хора не ви допадат, както и обратно – от кои индивиди сте най-впечатлени и привлечени.

Ако сте се замисляли някога какъв типаж хора ви привличат най-вече въз основа на вашия зодиакален знак, прочетете по-долу, за да разберете.

Такъв тип човек е и най-подходящ за ваш сериозен партньор, тъй като ще ви допълва.

Овен: Търпелив и надежден човек

Вие сте енергични, смели и готови да поемате всякакви предизвикателства. Но вие сте и доста импулсивни и нетърпеливи. Колкото и странно да звучи, вие често се привличате от своята противоположност като темперамент, а именно от човек, който е стабилен, търпелив и надежден, понякога дори скучен. Такъв партньор хем може да черпи от вашата безкрайна енергия, хем може да ви приземява и успокоява, когато се вълнувате и/или ентусиазирате твърде много.

Телец: Финансово осигурен човек

Истината е, че представителите на Телец са си материалисти и биха се чувствали най-добре в компанията на друг материалист. Телците тутакси се впечатляват от хора, които демонстрират усет към модата, към изкуството и към по-фините и луксозни неща в живота. Телците имат нужда да бъдат с човек, който е практичен като тях, но също така да е достатъчно модерен и отворен към новото. Телците вярват, че парите носят щастие и имат нужда от човек, който да вярва в същото.

Близнаци: Непринуден интроверт

Близнаците са комуникативни, неспокойни, бъбриви и любопитни. Именно затова те често са привлечени от хора, които са с по-тих и интровертен характер, с по-топла и спокойна природа. Близнаците имат страхотни социални способности, но се чувстват комфортно до партньор, който е по-затворен в черупката си, уравновесен като темперамент, с непринудено поведение. Не е сигурно дали с такъв човек до себе си ще могат да изградят дългосрочна връзка, или по-скоро нещо по-краткосрочно.

Рак: Емоционално зрял човек

Раците имат склонност да крият истинските си чувства от света. Те имат много вътрешни притеснения, които пазят зад хладнокръвен външен вид. Те определено са привлечени от партньор, който е емоционално зрял, амбициозен и смел, и е в състояние да види тяхното емоционално сърце, скрито зад черупката им. Човекът Рак има нужда от интуитивна половинка, с която да има добра невербална комуникация – да се разбира с нея без много приказки.

Лъв: Социално активен човек

Самоувереният Лъв лесно бива привлечен от човек, който обича вниманието и светлината на прожекторите, подобно на него самия. Лъвът често попада на партньори, които обичат да водят бурен социален живот, но са по-покорни като характер. Причината е, че Лъвът е достатъчно доминиращ и има нужда от половинка, с която да не води борби за власт в отношенията. Лъвът е привлечен също така от позитивни, щедри хора.

Дева: Хаотичен творец

Девите са стабилни, трудолюбиви и практични. Те процъфтяват с внимание към детайлите и организацията, но типът човек, който ги привлича най-много, е тяхна пълна противоположност. Те се впечатляват от хора, които вместо методичен подход към живота, имат по-творчески и импулсивен характер. Девата често си намира половинка, която няма никакво отношение към планирането на нещата и тя поема контрола и организацията на съвместния им живот.

Везни: Отдаден човек

Везните са нежни и любящи. Те са склонни да даряват с безкрайно много любов и грижи своята половинка, но очакват същото в замяна. Именно затова те често се оказват във връзка с обсебващ, прилепчив и супер отдаден на връзката партньор, който обаче покрива нуждата им да бъдат обгрижвани, глезени и ценени. Везните искат половинката им да им отделя достатъчно много внимание и да им е благодарна за тяхната способност да поддържат мир и хармония у дома.

Скорпион: Чувствен, автентичен човек

Скорпионите са привлечени от хора, които са страстни като тях самите. Представителите на този знак копнеят за забавен и вълнуващ, а не за скучен живот и имат нужда от човек до себе си, който е истински и автентичен, а не твърде предвидим и традиционен. Скорпионите най-често се влюбват в чувствени и романтични натури.

Стрелец: Забавен, приятелски настроен човек

Стрелците са весели, приключенски натури и оптимисти по душа. Те не могат да живеят с песимист или с вечно мрънкащ човек. Затова те най-често са привлечени от партньори, които имат чувство за хумор и могат да ги разсмиват в по-трудните житейски ситуации, а не обратното – да ги натоварват. Стрелците имат нужда от партньор, който преди всичко да бъде техен добър приятел и съмишленик.

Козирог: Интелигентен традиционалист

Козирозите биват привлечени на първо място от интелекта. Те са прагматици, които жадуват за умен партньор, от когото могат да научат много. Те знаят, че в замяна могат да предложат много на половинката си, тъй като са надеждни и амбициозни. Козирозите се впечатляват от хора, които имат добър вкус, които споделят тяхната ценностна система, които са дискретни и умерени в поведението си и ценят традициите.

Водолей: Щедър и енергичен човек

Хората, от които Водолеите са привлечени най-много са жадни за живот, изпълнен със смисъл и вълнения. Водолеите имат нужда да правят добро и да помагат на хората около себе си. Имено затова те се впечатляват от личности с подобни качества на техните. Водолеите харесват щедрите индивиди, които имат вдъхновяващ дух и зареждаща енергия.

Риби: Човек с дълбока душа и въображение

Рибите са творци по душа, които са привлечени от личности, които имат дълбока душа, които живеят артистичен живот, изпълнен с изкуство, поезия и музика. Хората от този знак са привлечени от идеята за партньорство през целия живот с някой, който може да им помогне да изразят себе си чрез всички форми на изкуството. Рибите харесват интелигентните интроверти, които имат голямо въображение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари