IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Знаците, че половинката ви е нещастна във връзката ви

2 февруари 2021 17 30

Вижте как се държат 12-те зодии, когато не са щастливи с партньора

Istock

Достигането до заключението, че партньорът ви е нещастен във връзката ви наистина може да бъде сърцераздирателно, но не е и нещо, което трябва да приемете за непоправимо. Макар че може да почувствате силна несигурност за общото ви бъдеще, все пак можете да се опитате да поправите нещата. На първо място е необходимо да вникнете в причините защо половинката ви не се чувства щастлива с отношенията ви.

Ако ви е трудно да разпознаете знаците, че партньорът ви не е щастлив във връзката ви, то астрологията може да ви помогне в това. Различните зодиакални знаци се държат по определен начин, когато са нещастни в любовните си отношения. Така че, ако не сте сигурни дали вашият партньор е щастлив или не във връзката ви, прочетете статията.

Ето и как се държат 12-те зодии, когато са нещастни във връзката:

Овен – спира да комуникира с партньора си

Хората от зодия Овен са известни с това, че са директни по отношения на намеренията си. Когато са в сериозна връзка, те са много откровени с партньора си, но до един момент. Когато дълго време отношенията на Овена не вървят по начина, по който той очаква, той може и да се затвори в себе си и да спре напълно да общува с половинката си. Това е ясен знак, че е нещастен във връзката.

Телец – демонстрира любовно щастие в социалните медии

Телците не са любители на промяната и обичат да водят комфортен живот. За разлика от Овена, Телецът няма да се затвори в себе си, а по-скоро ще се опита с всички сили да покаже на половинката си, че не е щастлив в отношенията им. Бъдете нащрек, ако забележите, че вашият Телец внезапно е станал хиперактивен в социалните медии, опитвайки се да покаже колко е щастлив във връзката ви. Вероятно е точно обратното.

Близнаци – стават свръхемоционални

Близнаците по принцип не обичат да се установяват в сериозна връзка, но когато го направят, се стараят всичко да върви гладко. Затова, ако усетят, че вече не са щастливи с половинката си, те могат да станат свръхемоционални, да се разстройват без особена причина, да си намерят някакви нови, обсебващи времето им хобита, да се ангажират ненужно с различни проекти и т. н. Те ще правят всичко това, само и само да се разсейват от реалността, която очевидно не искат да приемат.

Рак – става мрачен и вкиснат

Родените под знака на Рака са много чувствителни и привързани. Обикновено те се държат с половинката си нежно и мило. Въпреки това, когато нещата във връзката им не вървят добре, те може да започнат да правят пасивно-агресивни коментари към партньора си. Възможно е да започнат да се оплакват на приятелите си за това, че връзката им буксува, вместо да се опитат да разрешат проблемите в нея. Ако вашият любим е Рак, а напоследък все е недоволен, мърморещ и вкиснат, това е знак, че е нещастен.

Лъв – спира да полага усилия в отношенията си с половинката

Когато Лъвът харесва някого, той се опитва да го впечатли и да се превърне в център на вселената му. Когато един Лъв не харесва някого, той прави точно обратното – спира да полага каквито и да е усилия в отношенията си с него. Не би трябвало да ви шокира фактът, че вашият Лъв не се чувства добре във връзката ви, ако е спрял да ви обръща внимание, ако вече не се съобразява с вас и желанията ви и/или почти не общува с вас.

Дева – избягва близост с партньора

Девите не обичат да се чувстват емоционално слаби, така че може да се опитат да намерят разсейване, което да отклони съзнанието им от проблемите във връзката им. Ясен знак, че Девата не е щастлива в любовните си отношения е, когато започне да се държи студено и делово с половинката си, без наличието на каквато и да е емоция. Девата ще започне да страни и избягва каквато и да е близост с партньора.

Везни – стават работохолици

Управлявани от планетата на любовта Венера, Везните са романтици по натура. Те обаче стават истински работохолици, когато отношенията с постоянната им половинка започнат да буксуват. Така че, когато те имат проблеми в отношенията си у дома, те се обръщат към своята работа за спасение и влагат цялата си енергия там, опитвайки се да бъдат максимално заети. Те едва ли директно ще кажат на половинката си, че са нещастни, но това ще личи по всичките им действия.

Скорпион – става злобен и заядлив към партньора

Скорпионът е един от най-напрегнатите знаци на зодиака. Така че, когато той е тайно нещастен във връзката си, става още по-изнервен и обикновено се държи злобно със своя партньор, ядосвайки му се за най-минималните неща. Недоволният от любовния си живот Скорпион избягва интимност с половинката си и се държи емоционално дистанцирано с нея. Скорпионът няма да стои твърде дълго във връзка, която не го удовлетворява.

Стрелец – започват да живеят така, сякаш нямат партньор

На Стрелците емоциите им се изписват на лицата им, така че те не могат да скрият факта, че са нещастни в любовта. Те стават по-раздразнителни, започват да проявяват още по-голяма нужда от независимост. Започват да си измислят самостоятелни планове, пътувания, командировки, вечерни излизания, хобита и т. н. Започват да живеят живота си така, сякаш не са във връзка, но така влошават нещата още повече.

Козирог – ще се опита да управлява ситуацията

Козирогът обича да има контрол над всичко, което прави в живота си, включително и по отношение на връзката си. Така че, той може да се опита да управлява ситуацията и да направи всичко, което се иска от него, за да може връзката да оцелее. Той ще разговаря с половинката, ще направи компромиси, ще се промени ако трябва и т. н. Ако усилията му не дадат желания резултат, Козирогът ще се фокусира повече върху работата и професионалните си амбиции.

Водолей – става странен и непредсказуем

Когато един Водолей започне да страда във връзката си със своята постоянна половинка, той се посвещава на собствените си дела, без да се интересува от ответната реакция. И най-лошото е, че Водолеят може дори и да не осъзнае, че това което прави, е безчувствено спрямо партньора му. Недоволният в любовта Водолей става абсолютно странен и непредсказуем. Проблемът е, че той може да остане в нещастната си връзка години наред, без да промени нещо.

Риби – чудят се как да избягат от реалността

Когато Рибите са нещастни във връзката си, те се чувстват много неудобно. Това може да доведе у тях до чувство на ненаситно желание за бягство. Така че те може да започнат да прекарват все повече време сами или да си намират различни причини да не се прибират у дома. Рибите, които се чувстват разлюбени или пренебрегнати от своя партньор, са склонни да развият и някаква зависимост като например да давят мъката си в алкохол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари