IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да задържите партньора си, според неговата зодия?

5 март 2021 17 30

Астрология и любовен живот

Istock

Можете да научите много за любовната съвместимост и междуличностните човешки взаимоотношения, ако се интересувате от астрология. Зодиите разкриват много характеристики за всеки човек и макар те никога да не са абсолютни и окончателни, все пак познаването на зодиакалния знак на вашия партньор може да ви помогне да го разберете по-добре, а оттам и да бъдете в по-хармонични отношения с него.

Ето и на какво да обърнете внимание:

Овен: Уважавайте неговите енергия и страст

Човекът Овен е независим, енергичен и лидерски настроен. Той има постоянна нужда да се движи напред и имайте предвид, че ще продължи, със или без вас. Ако не се опитате да разберете неговата страст и състезателен дух, той ще ви изостави някъде по пътя си. Ако обаче сте готови за едно вълнуващо пътуване с този човек, тогава затегнете колана и се пригответе за емоции като в лунапарк!

Телец: Не пречете на желанието му за просперитет

Ако искате връзката ви с Телеца да е щастлива и хармонична, уважавайте желанието му за успех и ангажираността му към неговите амбиции в живота! Телецът няма да има нищо против да прекара няколко допълнителни часа на работното си място, за да успее в кариерата – не му се сърдете! Когато се издигне, той ще е щастлив и удовлетворен и ще ви бъде благодарен, че не сте му поставяли ултиматуми.

 

Близнаци: Не ги ревнувайте, че общуват с всички

Ако половинката ви е зодия Близнаци, то слушайте я, когато говори и не ѝ се сърдете, че иска да общува с всеки и с всички. Близнаците имат нужда да се изказват на спокойствие и да имат верни слушатели насреща си. Когато са обидени, Близнаците могат да станат малко по-груби и свръхобидчиви – не им се сърдете, а им простете незабавно. Те не си слагат нищо на сърцето.

Рак: Приемете непредсказуемата му природа

Очаквайте вашата половинка от зодия Рак да бъде странна и непредсказуема. Тези хора умеят да изненадват близките си, въпреки че като цяло са грижовни и чувствителни. Раците имат способността да правят странни неща в желанието си за независимост. В същото време те са много обсебващи партньори, които искат да присъстват активно в живота на любимия човек – трябва да сте готови за това.

Лъв: Приемете както чара му, така и неговата арогантност

Половинката ви от зодия Лъв със сигурност е голям чаровник. Той е уверен и много представителен човек, който като цяло излъчва положителна, топла енергия. В същото време Лъвовете имат склонността да бъдат малко по-егоцентрични и арогантни на моменти. Ще ви бъде наистина трудно да приемете поведението им в такива ситуации, но мислете за позитивните им черти и не се вторачвайте в негативните им особености.

Дева: Прегърнете нейния интелект

Най-сигурният начин да превърнете връзката си с една Дева в стабилна, щастлива и дългосрочна е да приемете факта, че тя има голям интелект и че винаги се базира на него (и на здравия си разум), при решаването на различни житейски проблеми. Не очаквайте от Девата да се откаже лесно при най-малкото съпротивление. Девите са лоялни до безумие и може да им се доверите за цял живот, стига да им предложите същото в замяна.

Везни: Приемете техния стремеж към красота и хармония

Ако искате да изживеете живота си с човек, който е емоционално отворен, ще бъдете щастливи с половинка от зодия Везни. Чувственият характер и вниманието към детайлите на Везни ги правят отлични партньори. Въпросът е да не очаквате от тях да се откажат от вътрешния си стремеж към красота и хармония. Те имат нужда от спокойствие, а не от драма в живота си.

Скорпион: Приемете неговата мистериозност

Очаквайте вашият Скорпион да бъде потаен и загадъчен. Ако искате да имате щастлива и хармонична връзка с него, приемете че все пак в отношенията ви ще има възходи и падения. Просто Скорпионът е твърде страстен и обича драмата, обратно на Везните. Така че животът ви с него няма да е скучен и подвластен на рутината.

Стрелец: Приемете неговия темперамент

Очаквайте вашият партньор от зодия Стрелец да бъде най-емоционалният и пламенен човек, когото някога сте срещали. Ако успеете да спечелите доверието на такъв човек, то той с радост ще сподели всеки момент от бъдещето си с вас. Дори и в най-мрачните времена, животът ви с вашия Стрелец няма да е чак толкова лош, защото той е позитивен индивид, който има добро и нежно сърце.

Козирог: Не го подтиквайте към рискови ситуации

Козирогът е човек, който по своята същност е наистина супер лоялен. Ако е с вас и ви обича истински, то той ще мете земята под краката ви. Козирозите са склонни да направят всичко по силите си, за да накарат своя постоянен партньор да се чувства добре. Ще трябва единствено да приемете малко по-сухия и скучен характер на Козирога, който не обича рисковете и непредсказуеми, необмислени ситуации в живота.

Водолей: Приемете неговата уникалност

Водолеите често имат съвсем различна мантра към живота и взаимоотношенията. Ще се изненадате какво може да ви предложи връзката с индивид от тази зодия. Със сигурност ви очакват вълнуващи, уникални и странни преживявания. Дано не сте твърде тесногръд и консервативен, за да можете да понесете странностите на вашия Водолей.

Риби: Уважавайте желанието им за простичък живот

Що се отнася до връзката си със своя постоянен партньор, човекът от зодия Риби иска простота и спокойствие. Рибите са готови да изпълняват всички желания на своята половинка, за да я направят щастлива. Те с удоволствие биха казали „да“ на почти всичко! Но очаквайте Рибите да защитят яростно своето самоуважение. Те няма да се оставят да ги тормозите с постоянни капризи и да превръщате живота им в мелодрама.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари