IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 зодии, които обичат да се гушкат

4 юни 2021 17 30

Разберете дали партньорът ви е сред тях

Istock

Според астрологията представителите на шест зодиакални знака обичат да се гушкат с партньорите си много повече в сравнение с другите 6 зодии. Хората от тези знаци намират този начин на интимност за любящ, фин и сближаващ.

Независимо дали обичате да прегръщате половинката си или да бъдете прегръщани от нея, факт е че с този нежен начин на докосване можете да се усещате по-близо до любимия човек.

Ето и кои са 6-те зодии, които обичат да се гушкат:

Овен

Нищо чудно, че хората от огнената и темпераментна зодия Овен са на първо място в този списък. Те обичат да обсипват партньора си с прегръдки и целувки, с повод и без повод. По принцип хората от зодия Овен показват емоциите и чувствата си по много виден, дори понякога показен начин, така че гушкането е определено в техен стил.

Рак

Представителите на тази чувствителна водна зодия са известни с това, че обичат да се галят и гушкат в партньора си, да го обсипват с нежност и грижа. Те също така „умират“ да водят дълбоки разговори с половинката си за силата на емоциите си. Раците обикновено са скромни и свенливи, но не и когато става въпрос за гушкане с любимия човек.

Лъв

Хората от втората огнена зодия – Лъв също обичат да демонстрират своята привързаност към половинката си публично. Те няма да се поколебаят да прегръщат, целуват и галят партньора си, както при затворени врати, така и в компанията на други хора. Лъвовете са точно от типа личности, които ще се натискат и целуват с гаджето си на последната седалка в киното/театъра дори и след тийнейджърска възраст.

Телец

Езикът на любовта на Телците е именно физическото докосване. Така че те никога не биха пропуснали и най-малкия шанс да се сгушат в своя партньор. Те са изключително романтични и обожават да показват своята привързаност към човека, който е запленил сърцето им. Според Телеца гушкането е по-скоро сладък, нежен и интимен жест, а не демонстрация на любов.

Козирог

Може да се изненадате да видите представителите на тази иначе сдържана зодия именно в този списък. Но истината е, че Козирозите обожават да се гушкат със своите половинки. Те са силно привързани към партньорите си и обичат да усещат физически контакт с тях винаги и по всяко време. Дори и Козирозите в по-зряла възраст са склонни да ходят ръка за ръка или прегърнати със своя постоянен партньор.

Везни

Хората, родени под знака Везни са нежни, гальовни и изтънчени. Те също обичат да бъдат гушкани и самите те да прегръщат своя любим човек. Управител на знака Везни е планетата на любовта и красотата – Венера. Те, подобно на Телците, имат една мека, фина природа, която ги тласка в обятията на половинката им винаги, когато имат възможност за това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари