IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да подобрите сексуалния си живот

17 август 2021 17 30

Съветите на астролога

Istock

Точно както представителите на всяка зодия имат различни черти на личността, така те имат и различни предпочитания към любовната игра, позите по време на секс и дори местата, на които да правят секс. Раците например, обичат да го правят под душа.

Някои хора са по-страстни, други са романтични и грижовни, има такива, които са си направо извратени... Астрологията всъщност може да ни даде добра представа за сексуалните предпочитания на различните зодии, но помнете, всеки човек е различен и комуникацията е от ключово значение, когато става въпрос за качествен секс.

Астрологът Лиза Стардъст разкрива как да разберем сексуалните предпочитания на всяка зодия като освен това предлага и конкретни съвети и трикове за всеки знак, така че той да може да подобри сексуалния си живот.

Ето и повече по темата:
 

Овен

 

Овенът обича сексът да бъде прост, да се случва между чаршафи и да е сравнително бърз. Понякога хората от този знак имат нужда да се доказват пред своята половинка, че са най-добрият сексуален партньор, който тя може да има (или е имала до сега). Хората от този знак обичат да получват масаж на главата от своя партньор, така че съветът към тях е любовната им игра да започва с масаж, а така ще се увеличи и продължителността на самия акт.
 

Телец

 

Според Стардъст, когато е в сериозна връзка, Телецът предпочита да се откаже от контрола в спалнята и да остави партньора си да поеме водещата роля. Представителите на този знак нямат нищо против да бъдат вързани или със завързани очи, стига да усещат дъха на половинката си в лицето си по време на секс. Взимането на интимна вана с партньора ви е чудесен начин да се свържете с него.
 


Близнаци

 

Не е изненадващо, че хората от този знак внасят разговорливата си природа дори и в сексуалната си рутина. Именно за това Близнците обичат до използват устата си по време на секс (за говорене на мръсни неща и за орален секс). Близнаците могат да подобрят сексуалния си живот, ако си говорят със своя партньор непосредствено преди секса – това ще им помогне да се чувстват по -комфортно.
 

Рак

 

Не е учудващо, че Раците с тяхната водна вибрация, обичат да се мокрят докато правят секс и по-специално да правят секс под душа. Там усещанията им се засилват под топлината на водата. Чувствените и грижовни хора от този знак могат да подобрят сексуалния си живот, ако се отдават на старомодно, нежно ухажване преди самия секс със своя партньор.
 

Лъв

 

Лъвовете имат драматичен усет към всичко в живота, включително и в секса. Те обичат да доминират в сексуалните действия с партньора си. В същото време те искат първо да се уверят, че собствените им нужди ще бъдат задоволени, тъй като това е изключително важно за тях. Съветът към Лъвовете е никога да не забравят да се погрижат и за уводолствието на своя партньор, ако искат да се радват на пълноценен и щастлив сексуален живот.
 

Дева

 

Въпреки че изглеждат твърде предпазливи в живота, всъщност Девите са изненадващо отворени в сексуално отношение. Те обичат да правят секс на обществени места, както и в помещения, в които няма легло. Така са принудени да опитат нови неща. Девите могат да подобрят сексуалния си живот, ако спрат да мислият дали това, което правят в леглото е достатъчно добро и се харесва на партньора им. Подобни мисли ги затормозяват.
 

Везни

 

Ерогенните зони, които възбуждат най-много хората от този знак са дупето и главата им, затова те обичат да добавят към своята сексуална игра леко пляскане и нежно дърпане на косата. да За да подобрят сексуалния си живот Везните трябва по-често да изпробват различни пози в леглото. Така хем ще превърнат оргазмите си в по-експлозивно преживяване, хем ще избегнат рутината.
 


Скорпион

 

Слуховете са верни! Скорпионите са най-съблазнителният знак на зодиака. Те обичат по-интензивна прелюдия преди секса и именно очакването за това, което предстои, кара партньора на човека от този знак, да изпитва огромно вълнение и тръпка. Скорпионите могат да подобрят сексуалния си живот именно, ако се оставят по-често на своята естествена съблазнителна стихия, както и ако се опитат да опознаят партньора си на по-дълбоко ниво.
 

Стрелец

 

Със сигурност не е тайна, че Стрелците обичат да живеят охолно и да се забавляват денонощно. Тяхната светска персона обича да включва играчки в секса за максимално удовлетворение. Стрелецът може да подобри сексуалния си живот, ако излиза по-често от зоната си на комфорт и опитва нови неща. Той просто трябва да се остави на своята авантюристична природа.

 

Козирог

 

Козирозите обичат да се отдават на всички земни наслади, включително и на сексуалните. Хората от този знак чесгто имат някакви фетиши или пък си падат по ролеви игри. Те обичат да се наслаждават на своите на сексуални дейности, като преоткриват усещанията в собственото си тяло. Козирогът може да подобри сексуалния си живот, ако говори повече в спалнята и се научи да споделя открито с партньора си какви са предпочитанията му.
 

Водолей

 

Представителите на този знак често са воайори, което означава, че изпитват удоволствие да гледат секс преди изобщо да започнат да го правят, а освен това обичат да правят записи на своите сексуални преживявания. Освен това Водолеят е една от зодиите, които най-много обича да експериментира в леглото с различни пози, стига прегръдките да са минимални. Съвет към него, ако иска да подобри сексуалния си живот: Миговете за комуникация с партньора преди и след секса са задължителни.

 

Риби

 

Спалнята е мястото, където хората от зодия Риби могат да развихрят огромното си въображение. Тяхната енергия е подобна на хамелеон, което означава, че те могат да бъдат всеки, когато са между чаршафите. Стардъст препоръчва на Рибите да се оставят на фантазията си и да играят ролеви игри свободно с партньора си. Хората от този знак могат да подобрят сексуалния си живот много, ако говоят повече за своите фантазии в леглото с половинката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари