IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще се борят за любовта си докрай

19 август 2021 17 30

Представителите на тези знаци не се отказват лесно от връзката си

Istock

Романтичните връзки никога не са безоблачни. Когато двама души решат да заживеят заедно, потенциалът за проблеми, спорове и неудобни ситуации нараства двойно и не можем да направим много по въпроса. Разликата между дълготрайните връзки и връзките, които приключват след няколко седмици, е, че партньорите в първите са готови да преодолеят проблемите си, докато не намерят решение като двойка, докато партньорите във вторите са склонни да си тръгнат, в момента, в който нещата станат по-трудни.

Дори и двойките с най-щастливи и хармонични отношения са склонни да имат моменти на напрежение и гняв помежду си. Точно тези ситуации и по-скоро неразрешаването им могат да създадат опасност за прекъсването на иначе една дълготрайна връзка. Представителите на някои зодиакални знаци са склонни да прекратят връзката си още при първите признаци на проблеми.

Други пък предпочитат да видят как ще вървят нещата и да изчакат известно време, преди най-накрая да кажат: "Край!".

Има 4 зодии, които са най-склонни да се борят със зъби и нокти, за да запазят романтичната си връзка, дори тя да е проблемна. Представителите на тези зодии ще направят почти всичко, за да опазят любовта си, дори ако трябва да преминат през вулкан, цунами или земетресение с половинката си.

Ето и кои са те:

 

Овен

 

Хората от този знак са упорити, страстни, смели и неспособни дяа губят. Те няма да се дадат без бой. Овенът няма да се откаже от връзка, в която е инвестирал време, емоции и средства, освен ако няма друга, по-добра възможност. След като веднъж е открил любовта, Овенът ще се бори за нея и ще направи всичко възможно, за да защити връзката си и да гарантира, че тя ще става все по-силна, така че нищо да не може да застане на пътя й. Овните са воини по натура, които гледат на връзките си като на нещо, което трябва да се защитава.

 

Телец

 

Телецът обича комфорта и мрази драмата, което означава, че след като е влязъл в горе-долу удобна романтична връзка, той ще се погрижи тя да продължи възможно най-дълго. Телците не са свръх търпеливи, а по-скоро са твърде разумни. Да, връзката им може да не е перфектна, но те биха предпочели да се опитат да я поправят, отколкото да я изхвърлят в коша и после да си губят времето и енергията в търсенето и изграждането на нови отношения. Телците са упорити и смели, и няма да се уплашат от предизвикателствата във връзката си. Те ще са готови да минат през огън, но да запазят това, което вече им принадлежи, а именно романтичния им партньор.

 

Козирог

 

Козирозите са склонни да приемат ангажиментите си много сериозно, без значение колко големи или малки са те, така че не е изненада, че те гледат твърде  отговорно на романтичните си отношения. Тъй като Козирогът влиза бавно, колебливо и предпазливо в нова романтична връзка, после той иска да си гарантира, че няма да си създава подобен дискомфорт отново. Козирозите искат да бадат спокойни, че след като са влезнали веднъж в сериозна връзка, тя ще пребъде в бъдеще. Когато един Козирог каже, че иска да бъде с партньора си до живот, той наистина го има предвид и ще направи всичко възможно това да се случи..

 

Скорпион

 

Скорпионите не се доверяват на почти никого, което означава, че след като намерят партньор, с когото са готови да се обвържат, те ще го направят за дълго време. Те са лоялни, грижовни и са готови да направят много, за да защитят връзката си от всяка евентуална заплаха. Скорпионите са готови да се борят за отношенията си, макар да са реалисти и да знаят, че понякога просто няма смисъл да се бориш, особено ако нещата са безнадеждни. И все пак, ако смятат, че си си струва, дори връзката им да е много сложна, те ще са склонни да минат през трудностите в името на по-доброто общо бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари