IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво огнените зодии превъзхождат другите в любовта?

25 август 2021 17 30

9 неща, които правят представителите на Овен, Лъв и Стрелец страхотни партньори

Istock

Ако искате партньор, който е смел, страстен и знае точно какво иска в една връзка, намерете си гадже от огнен зодиакален знак. Овенът, Лъвът и Стрелецът имат огромна енергия, дух и ентусиазъм. Те карат света да оживее, както за тях, така и за хората около тях. Огнените знаци имат няколко уникални черти, които правят връзката с тях различна и специална.

Като цяло огнените знаци са мотивирани по природа, те имат много вяра в себе си и притежават индивидуализъм. Обикновено те се нуждаят от по-голяма свобода във връзката.

Огнената им природа ги прави спонтанни и вдъхновяващи по един впечатляващ начин. Те са смели и по-склонни да поемат рискове.
Що се отнася до взаимоотношенията, те имат склонност да бъдат припряни, безразсъдни и егоцентрични, което очевидно може да причини проблеми във връзката им. И все пак те наистина могат да бъдат страхотни партньори. А ето и защо:

1. Огнените знаци обикновено поемат инициативата, правейки първата крачка във връзката


Хареса ли си някой, човекът от огнен знак ще намери начин да му го покаже. Той няма да се притеснява да поеме инициативата, защото хората от тези три зодии обичат да действат бързо. Те са известни с това, че са директни и честни и няма да се налага да гадаете какво мислят. 

2. Те не таят злоба
 

Ще има дни, в които с вашия партньор от огнен знак може да се скарате лошо, но истината е, че той няма да приеме конфликта толкова навътре, колкото например би го прием човек от воден знак. Огнените знаци предпочитат да гледат напред и никога не таят злоба или ярост в сърцето си твърде дълго. Способността им да преодоляват трудностите в отношенията и живота ги прави отлични партньори.

3. Ако не знаете какво искате в леглото, те ще ви помогнат да го разберете

Не можете да говорите за добрите черти на представител на огнен знак, без да споменете неговата страстна природа. Овенът, Лъвът и Стрелецът влизат директно във всяко ново преживяване. С тях няма да предполагате - те знаят какво искат и ще ви кажат. Още по-хубавото е, че те могат да ви помогнат да разберете какво наистина искате в леглото.

4. Огнените знаци няма да ви загубят времето

За разлика от земните знаци, които са склонни да се движат бавно в отношенията си, то огнените знаци се радват на постоянното развитие на връзката си. Те обичат преминаването напред към новите етапи в едни отношения. Те нямат търпение да чакат и са перфектни партньори за въздушнте знаци, които са малко по-плахи.

5. Те умеят да създават дълбоки любовни връзки

Огнените знаци умеят да създават дълбока сърдечни връзки. Всеки отделен знак обаче ще подходи към това по различен начин. Например, ако сте с Овен, дълбоката връзка помежду ви ще се създаде, ако правите нови неща заедно. Ако сте с Лъв, считайте се за късметлии - Лъвът ще се влюби във вас от дъното на душата си и ще ви засипе с обожание, подаръци и обич. За Стрелеца дълбоката връзка се постига лесно чрез отделяне на време за изследване на света в компанията на половинката.

6. Огнените знаци ще ви накарат да гледате на живота по различен начин

С партньор от огнен знак винаги е интересно. Овенът ще ви запознае с нови неща като ще го направи със страст и вълнение. Лъвът ще ви предложи много игри и забавления. Той също така ще ви помогне да разгърнете своята творческа страна. И накрая, Стрелецът ще ви вдъхнови да разширите хоризонтите си и в пряк и в преносен смисъл. Накратко, никога няма да скучаете с партньор от огнен знак.

7. Те са независими

Овенът, Лъвът и Стрелецът не се нуждаят от постоянната подкепа на партньорите си, за да се чувстват сигурни във връзката. Те са амбициозни и винаги имат цели, които се опитват да преследват. Поради това те ценят чувството за независимост в една връзка.

8. Те са съпричастни

Огнените знаци са по същество съпричастни. Лъвът, например, е много мил, щедър и романтичен. Овенът има детска природа и прави връзката забавна като игра. Стрелецът пък умее да зарежда с емоционална енергия своя партньор.

9. Огнените знаци са много директни

Ако сте във връзка с огнен знак, никога няма да се притеснявате какво мисли той или как наистина се чувства. Представителите на тези зодии са много честни. Те ценят директността и изразяват своите желания веднага. Рядко във връзка с огнен знак ще имате неясноти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари