IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които най-вероятно ще съжаляват след брака

19 октомври 2021 17 30

Особено, ако прибързат с решението да се обвържат законно

Istock

Когато човек наистина се влюби, той може лесно да се „оплете“ в магията на романтиката и да спре да мисли рационално. Любовта ни кара да действаме по-спонтанно и да опитваме нови неща. Представителите на някои зодиакални знаци пък са по-импулсивни по натура и едновременно с това са безнадеждни романтици. Тоест за тях е нормално веднага след като се влюбят, да започнат да планират сватбата си.

Не говорим за най-влюбчивите зодии, които се влюбват често (или поне така си мислят), но не особено дълбоко. Тук става въпрос за знаците, които наистина изпитват дълбока любов, заради която са готови да правят луди неща.

А ето и кои са 4-те зодии, които са склонни да се обвържат в брак скоро след старта на връзката си, а често след това съжаляват за прибързаното си решение:

Овен

Представителят на зодия Овен се стреми да си намери партньор, с когото да споделя не само любовта си, но и интересите си. Когато открие този човек, Овенът е готов да се ангажира с него тутакси и то в законен брак. Овенът приема взаимоотношенията си много сериозно, но в същото време притежава спонтанна и дори рискова натура. Хората от този знак са онези, които са най-склонни да избягат с половинката си на някое романтично местенце и да се оженят тайно от всички близки. Но това не означава, че Овенът не е разумен или че не може да направи добра преценка. Ако представителят на тази зодия се ожени твърде бързо след началото на връзката си, то това е защото любовта наистина го наелектризира. Човекът Овен просто трябва да се научи да контролира своята импулсивна природа, включително когато става въпрос и за любов. Иначе е много възможно след известно време да съжалява за прибързания брак.

Близнаци

Близнаците просто не обичат да бъдат сами, а освен това обожават разнообразието, дори когато става въпрос за взаимоотношения. Близнаците обичат новите запознанства – те им носят огромно удоволствие. Те са от вида хора, които се привързват лесно и бързо към всеки нов човек в живота си, но в същото време сякаш не се задълбочават твърде много в чувствата си. Умът на човека Близнаци е неспокоен – твърде много неща се въртят в главата му и той сякаш не може да се замисли твърде сериозно и аналитично върху своята връзка и относно емоциите, които наистина изпитва към даден човек. Близнаците са от хората, които живеят за момента – ако в дадения миг са влюбени и се забавляват, възможно е да решат да сключат прибързан брак с половинката си, без много да му мислят. Когато са подвластни на магията на романтиката, развълнуваните Близнаци са склонни да се оженят/омъжат, но наистина после има риск да съжаляват горчиво за решението си.

Везни

Представителите на зодия Везни са от типа хора, които са готови да чуят сватбените камбани веднага след като отношенията им с техния любим се задълбочат. Усетят ли, че са влюбени, нерешителните иначе Везни започват да си фантазират за общото си бъдеще с техния партньор. Те тайно започват да обмислят сватбеното си тържество и да си правят дългосрочни планове с този човек. Зодия Везни се управлява от планетата на любовта – Венера и затова не е изненада, че хората от този знак са наистина безпомощни, когато са влюбени – това е тяхна характерна черта. Достатъчно е да намерят споделената любов и Везните веднага са готови да се оженят, преди още да са тествали отношенията си с този човек, с помощта на времето и търпението. Точно заради това те са една от зодиите, склонни да поемат риска на прибързания брак и съответно – да съжаляват в бъдеще за това, че не са изчакали.

Риби

Рибите са от хората, които когато са влюбени, виждат света през розови очила. Те са мили и състрадателни и просто обичат да обичат. Намерят ли човек, когото да могат да обсипват с любов, те започват да се носят на крилете на силните си емоции и забравят за здравия си разум. Това е знакът, който не може да оцелее без да е във връзка. Липсата на постоянен партньор е голям проблем за Рибите, защото ги кара да чувстват огромна празнина в живота си. Хората от знака Риби са наистина много любящи и грижовни и за тях е нормално да сключват брак на по-ранна възраст в живота си, като често после съжаляват. Това е така, защото в последствие те стават обсебени от болката, която усещат покрай провалената си романтична връзка. Рибите трябва да осъзнаят, че дори и да се радват на красиви любовни отношения с даден човек, ако те датират отскоро – не трябва да бързат към олтара. Те трябва да оставят времето да изпита отношенията им с техния любим човек, преди да се решат на по-сериозна стъпка в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари