IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии и ревност: Най-грозният начин, по който всеки знак реагира

12 октомври 2021 18 00

Телецът ще ви шпионира, Рибите ще ви изкарат най-големия кръшкач...

Istock

Почти всяка романтична двойка, рано или късно, се сблъсква с ревността във връзката си. Въпросът е как всеки от партньорите да намери начин да се справи с чувствата си, така че да не загуби, от една страна самоуважението си, а от друга – уважението на своя любим човек. Най-добре би било, ако можеше всеки човек да реагира на ревността зряло и мъдро, но понякога това е почти невъзможно. Често се случва хората да се държат много грозно и недостойно, именно когато изпитват чувство на ревност към половинката си.

А какви са най-позорните начини, чрез които всеки зодиакален знак показва ревността си, можете да прочетете по-долу:

Овен

Когато са „разяждани“ от ревност, огнените хора от зодия Овен имат две най-характерни реакции. Те или ще ви забранят категорично и завинаги да се срещате/да разговаряте с човека, от когото ви ревнуват, или пък ще ви вдигат ежедневни (често много грозни) скандали, в опит да изразят силните си негативни емоции. В общи линии ще ви вгорчат живота!

Телец

Ревнивият Телец ще намери начин да прерови телефона/компютъра ви тайно (а и всичките ви профили в социалните мрежи), в опит да намери някакви доказателства за измамата ви спрямо него. Възможно е дори подозрителният Телец да си въобрази, че открива някакви улики за изневяра, а всъщност всичко да е много по-невинно отколкото изглежда, а изневярата да е плод на въображението му. И все пак ще ви подлага на тормоз заради съмненията си.

Близнаци

Ако имате връзка с човек от зодия Близнаци, който се е усъмнил във вашата почтеност и лоялност към него, той може да реагира по два грозни начина. Първият е вашият засегнат любим да ви отреже от живота си от раз, без да ви дава обяснения. Вторият е – всеки ден да ви подлага на тягостни и неудобни кръстосани разпити къде сте били, какво сте правили там, с кого точно сте били, от колко до колко часа и т. н..

Рак

Ако партньорът ви от зодия Рак се осъмни във вашата вярност, очаква ви наистина много мрачен период във вашата връзка. Той ще се потисне и депресира, ще плаче и ще се оплаква по цял ден без причина, но няма да ви попита директно има ли някой друг в живота ви. Ракът просто ще потъне в океан от негативни емоции и самосъжаление и ще се опита да удави и вас в него.

Лъв

В случай, че партньорът ви от зодия Лъв се е усъмнил във вашата вярност, то не се учудвайте, че може „да го удари“ на нощен живот и на флиртове с други хора. Това ще е неговият начин „да ви го върне тъпкано“ и обикновено поведението му наистина става обидно. Лъвът никога няма да си признае открито, че е разстроен заради ревност или че се чувства несигурен във връзката ви. Той се смята за единствен и неповторим!

Дева

Ревнивата Дева се превръща бързо в ледена кралица (или леден крал). Тя владее изкуството на пасивната агресия до съвършенство – става студена, свръхкритична, заядлива, мрачна и т. н. Потъналата в съмнения за изневяра Дева, хем спира да бъде мила и грижовна към партньора си, хем започва да го следва навсякъде като негова сянка, което е доста потискащо и обсебващо.

Везни

Везните са склонни на най-големи самоунижения, когато ревнуват половинката си. В опит да докажат на партньора си, че са привлекателни, те започват да се държат направо отчаяно – подлагат се на строги диети, на естетически операции, на всякакви разкрасителни интервенции и др. Възможно е напълно да променят стила си и цялостния си външен вид, уж с надеждата да впечатлят любимия човек отново, а той по-скоро ще е изплашен от тази метаморфоза.

Скорпион

Ревнивият Скорпион, подобно на Лъва, може сам да прибегне до изневяра, само че Лъвът често се спира само до флирта, докато Скорпионът отива по-далеч... Той държи половинката му да почувства същото унижение, което смята, че е изпитал и той. Хората от тази зодия са известни с две неща – със своята страст и със своята отмъстителност, а когато ревнуват се получава неприятното съчетание между двете – секс с друг човек за отмъщение.

Стрелец

Ако свободолюбивият човек от знака Стрелец усети ревност към партньора си, той първо ще се опита да му напомни колко щастливи са двамата заедно. Ако това не помогне, огненият, но мъдър Стрелец ще се отдръпне или направо ще вдигне ръце от връзката си. Той по-скоро ще се впусне в някакво ново приключение (ще замине далеч или нещо подобно), отколкото да се бори за кауза, която смята за предварително изгубена. А може би греши в подхода!

Козирог

Хората от този знак са склонни да се преструват, че всичко е наред във връзката им, въпреки че вътрешно може да са разяждани от ревност и негодувание към своя партньор. Козирогът е склонен да трупа негативните емоции твърде дълго и накрая да ги излее на един дъх в много тежък и грозен разговор с половинката си, разкривайки ѝ всичко, което не харесва в нея. Подобен разговор най-често води до раздяла.

Водолей

Интересното при Водолея е, че той рядко ревнува, но ако му се случи, реакцията му е доста оригинална..., както и всичко друго в поведението му. Водолеят ще направи всичко възможно не да спечели обратно партньора си, нито пък да оправи отношенията им, а по-скоро ще се опита да го отблъсне, така че другият човек да поиска да скъсат. Ако половинката на Водолея устои на този странен тест, връзката им ще пребъде!

Риби

Ако Рибите се сблъскат с ревността, то техният партньор скоро ще се сдобие с най-лошото реноме сред близки и познати. Засегнатите Риби ще започнат да говорят всякакви небивалици за похожденията на своята половинка (често силно преувеличени), така че да я накарат да се чувства неудобно. Те ще сринат имиджа на любимия човек (няма да пропуснат и социалните мрежи), изкарвайки го най-големия кръшкач и изменник в историята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари