IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които просто НЕ могат да си бъдат приятели

8 октомври 2021 17 30

Представителите на тези знаци често имат токсични отношения

Istock

Най-добрите приятели са тези, които ви подкрепят винаги и са плътно до вас, без значение какво се случва в живота ви. Самото им присъствие ви успокоява, когато имате нужда от рамо, на което да се облегнете. Въпреки това, понякога, независимо от усилията, приятелствата не се получават. Някои приятелства в началото изглеждат стабилни, но с времето стават токсични и ви влияят по-скоро негативно. Именно за да избегнете такива сложни, противоречиви приятелства, може да се обърнете към астрологията. Тя ще ви помогне да идентифицирате хората, които може би няма да са съвсем подходящи за вас, въз основа на зодиакалните им знаци.

Ето и примерен списък на зодиите, които трудно могат да си бъдат верни, безкористни и добри приятели, особено пък за цял живот:

Овен и Рак

Овенът и Ракът могат да бъдат свързани от интересни разговори, но в дългосрочен план те няма да могат взаимно да понесат и издържат характера на другия. Ако животът му предложи трудности и предизвикателства, импулсивният Овен ще се изправи пред тях и ще се бори. Но Ракът ще бъде възмутен от безразсъдството на Овена и няма да го подкрепи. Освен това Ракът ще се почувства наранен от опита на Овена да доминира в приятелските им отношения. Или казано с други думи – да става все на неговото!

Телец и Козирог

Тези два знака също трудно могат да проявят разбиране един към друг, въпреки че на пръв поглед са земни зодии, които много си приличат. В приятелството между тези две зодии винаги ще има сериозни спорове и никой няма да отстъпва или да прави компромиси. И Козирогът, и Телецът са упорити инати, които живеят според собствените си правила. Нито един от двамата няма да наведе глава и да се извини на другия и така приятелството им може да приключи внезапно след поредното по-ожесточено несъгласие помежду им.

Близнаци и Телец

Близнаците са спонтанни, авантюристични и весели натури, докато Телците са сериозни хора, които не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Близнаците могат да бъдат малко несериозни, когато става въпрос за правене на неща, а Телците просто не могат да понесат тяхното нестабилно поведение и липсата на чувство за отговорност през по-голяма част от времето. Телецът е склонен да се държи родителски към приятеля си от зодия Близнаци, третирайки го сякаш е непослушно дете, което пък потиска Близнаците и те гледат да се измъкнат от тези отношения.

Рак и Везни

Везните дават приоритет на баланса и хармонията във всички аспекти на живота си и затова могат да бъдат малко безчувствени към своя приятел от зодия Рак. Раците пък понякога са прекалено емоционални, чувствителни и черногледи, а това дразни и натоварва Везните до степен, в която вторите са по-склонни да се отдръпнат. Казано с други думи Везните често не желаят мрачният Рак да ги натоварва с проблемите си. Ракът пък се обижда от липсата на подкрепа в лицето на човека Везни, обвинявайки го, че му е фалшив приятел.

Дева и Овен

Девите са известни с това, че са перфекционисти. Овенът пък често действа прибързано и не изпитва добре нещата в живота си. Девата се дразни на тази импулсивност и спонтанност на Овена и сякаш не може да я разбере. Овенът пък не харесва в Девата тази педантичност и е склонен да възразява срещу непрекъснатите ѝ забележки към него. В общи линии Девата непрекъснато ще намира кусури на Овена и на втория в даден момент ще му писне и ще избухне лошо. Възможно е на един дъх да изброи всички негативни характеристики на Девата, обиждайки я твърде много и то за цял живот.

Скорпион и Близнаци

Скорпионите са емоционално много зрели, което е в контраст с характера на Близнаците. Скорпионът не може да разбере безгрижното поведение на Близнаците, което е твърде голям проблем в отношенията им. Приятелите от тези две зодии винаги имат усещането, че помежду им има твърде големи различия, за да се запазят дългосрочните им отношения. Те могат за известно време да си бъдат много близки, покрай някакви общи или сходни събития в живота им, но е по-вероятно с времето да се раздалечат или просто да се разминат като два кораба в морето – без скандали, просто с отчуждение.

Стрелец и Дева

Девите обичат да следват и да задават правила, а Стрелците обичат да ги нарушават. Стрелците искат да живеят живота си свободно, забавно и без стрес, а Девата винаги излъчва едно вътрешно напрежение. Тя винаги гони някакви срокове, винаги се движи по някакъв план – нещо, което Стрелецът не разбира. Той се чувства съден и ограничаван от Девата и за това, рано или късно, се освобождава от това трудно приятелство. Девата по принцип харесва много позитивния и мъдър авантюрист от зодия Стрелец, но това не е достатъчно, за да съумее да преглътне различията си с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари