IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8-те най-странни приятелства в зодиака

7 октомври 2021 17 30

Тези нетипични двойки често създават вечна, неразделна дружба

Istock

Съвместимостта на 12-те зодии не се отнася само за любовните отношения. Горе-долу същите правила важат и за приятелствата. Според астрологията има някои зодии, които се разбират много повече от други, въз основа на техните личностни черти. Има и двойки зодии, които на пръв поглед нямат нищо общо по между си, но по някакъв начин си стават близки и дори са си най-добри приятели.

Ето и кои са 8-те най-странни приятелства в зодиака:

Риби + Водолей

Това са двете най-чудати зодии в зодиака, а когато се сближат в приятелство, то обикновено е завинаги. Сигурно се чудите за какво точно си говорят представителите на тези две толкова различни зодии. Разбира се, Водолеят няма непременно да разбира емоционалните състояния на Рибите, но винаги ще намира интелектуален и забавен начин да ги разсее. Причината, поради която тези две зодии стават неразделни приятели и то за цял живот, е, че въздушният Водолей винаги се чувства удобно и комфортно в компанията на добронамерените и търпеливи Риби. Рибите пък, с течение на времето, се научават да гледат на нещата малко по-отгоре, по примера на Водолея.

Водолей + Дева

Тези два знака се разбират чудесно защото и двата са наистина умни. Тази интелектуална, приятелска двойка всъщност е доста популярна и често срещана сред хората. Когато Девата и Водолеят се съберат, ще бъдете силно впечатлени от плановете им за промяна на света, дискусиите им за текущите събития в глобален и регионален план и т. н. Ще се изненадате на нивото им на признателност, която имат един към друг. Причината, поради която тези зодии се сработват толкова добре, е, че и двете са задвижвани от разума, а не от чувствата си. И двата знака притежават високо ниво на познания, имат сходни интереси и теми за обсъждане. Освен това те се мотивират един друг по текущи проекти.

Везни + Скорпион

Причината, поради която тези две зодии се разбират толкова добре, е, че и Везните и Скорпионът живеят живота си според максимата „всичко или нищо“. Голямата вътрешна сила на Скорпиона примесена с постоянната отдаденост на Везните към всичко, което обичат, ги прави перфектната рецепта за влиятелно партньорство. Тези двамата са си голяма опора в живота. Освен това те се подкрепят винаги, въпреки различията си. Ако работят заедно, те никога няма да се скарат така, че да не могат да изгладят отношенията си по-късно. Просто връзката им е единствена по рода си и те винаги ще си пазят гърба един на друг, каквото и да се случва.

Лъв + Дева

Тези две зодии могат да създадат едно от най-дългогодишните приятелства. Независимо от постоянната нужда на Девата от практичност и логика във всичко, тя има нужда от светлата енергия и обичта на Лъва. Лъвът пък харесва високата степен на надеждност на Девата и нейните видими усилия да прави нещата по най-перфектния начин. Девите са готови да следват плановете на Лъва, като вкарват в тях последователност. Лъвът, който обикновено е амбициозен кариерист, се радва, че Девата винаги му показва вярната посока в живота. По-често Девите са добри слушатели, които изслушват проблемите на Лъва и му дават своите ценни съвети. Лъвът може да е егоцентричен, но е склонен да се съобрази с мнението на Девата, която уважава наистина много.

Овен + Телец

Тази двойка зодии постига перфектния баланс между даване и вземане. Овенът има способността да показва на Телеца ползите от това да можеш да поемаш риск, да можеш да излизаш от зоната си на комфорт и т. н. Овенът научава Телеца да не приема живота толкова сериозно. Телецът, от своя страна, показва на своя рогат другар Овен как да постига целите си по-ефективно и съсредоточено. Телецът обича да контролира всичко в живота си, обича структурираната среда и познатите неща. Овенът също като Телеца не приема заповеди от никого и в това отношение тези двамата наистина са еднакви. Земният Телец обикновено е заинтригуван от пламенната личност на огнения Овен и може в началото да се влюби в него, но с времето отношенията им стават по-скоро приятелски.

Лъв + Козирог

Тези двамата са машина за печелене на пари. Няма друг огнен знак, който да е по-идеален за приятел на Козирога. Козирогът е решителен, амбициозен, етичен и трудолюбив, а Лъвът е във възторг от всичко това. Ако са бизнес съдружници, Козирогът и Лъвът могат да изградят империя от нулата. Работата никога няма да попречи на страхотното приятелство по между им. Лъвът наистина обожава да разговаря със здраво стъпилия на земята Козирог. Лъвът обича блясъка, но се възхищава на това, че Козирогът умее да се радва на простите неща в живота. Козирогът пък лесно се превръща в най-големия фен на очарователния, борбен Лъв. Това приятелство обикновено е много щастливо. И двете зодии са способни да показват отдаденост, като същевременно непрекъснато търсят успеха.

Овен + Риби

Представителите на тези две зодии се привличат и стават приятели най-често, защото рождените им дни са близки един до друг и всеки от тях има личностни черти, характерни за другия. Освен това Рибите са очаровани от лидерския характер на Овена и искат да можеха да командват в някои области на собствения си живот по начина, по който той го прави. Овенът пък е хипнотизиран от мъдростта, емоционалната извисеност и интуицията на Рибите и желае да постигне техния вътрешен мир. Риби и Овен създават едно от най-красивите приятелства в зодиака, защото всеки дава полезни уроци за живота на другия. Освен това и двете зодии са готови да даряват с безусловна подкрепа своите приятели.

Скорпион + Стрелец

Тези две зодии искат това, което другият има. Скорпионът мечтае за харизмата и оптимизма на Стрелеца, а Стрелецът е възхитен от мистериозността на Скорпиона. Стрелецът носи светлина в живота на Скорпиона. За съжаление този воден знак е предразположен към съмнения, страх и подозрения. Ако Скорпионът има добър приятел Стрелец, това би било доста полезно за него. Стрелецът пък може да се поучи много от силния и интуитивен Скорпион. Тези две зодии се превръщат в страхотни приятели в дългосрочен план, защото те непрекъснато ще бъдат източник на вдъхновение един за друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари