IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да има предвид всяка зодия по отношение на брака?

8 януари 2022 19 30

Кратко ръководство преди сватбата

Istock

Istock

Решението за сключване на брак не би трябвало да се взима лесно и прибързано. Все пак колкото и щастлива и безоблачна да е връзката ви с любимия човек днес, бракът ще бъде успешен, само ако и от двете страни има проява на търпение, зрялост, разбиране, взаимно уважение и, естествено, готовност за правене на компромиси. Всичко това предизвиква безпокойство у много хора и не е чудно, че редица двойки така и не набират смелост да се обвържат пред закона.

А ето и едно кратко ръководство от Дживика Шарма (уважаван и професионален четец на карти Таро) какво трябва да вземе предвид представителят на всеки един зодиакален знак, преди да се реши да сключи официален брак с половинката си.

Овен

Основното нещо, което Овните трябва да имат предвид преди да тръгнат да предлагат/приемат встъпването в законен брак, е че бракът върви ръка за ръка с големи отговорности. Овенът трябва да е наясно, че тези отговорности понякога ще го изтощават, друг път ще го отчайват, но той трябва да приеме това предизвикателство с разум, търпение и позитивна нагласа. Овните понякога са склонни да приемат задачите и отговорностите си в брака с голяма досада и да се опитват да се отърват от тях или да ги прехвърлят на половинката си, което е голяма грешка.

Телец

Телецът не трябва никога да се задоволява с по-малко, отколкото заслужава, само и само, за да си има законен съпруг/съпруга. Неподходящият брак може да донесе на Телеца голяма скръб в бъдеще. Хората от този знак трябва да се омъжат/оженят за личност, която наистина е съвместима с тях. Брачната половинка на Телеца трябва не само да го обича, но и да има неговите интереси, да има неговите морал и ценностна система, да споделя разбиранията му за всички най-важни аспекти от живота и разбира се, да го подкрепя.

Близнаци

Представителите на този знак трябва да се научат да са по-открити с партньора си и да му споделят повече за всичко, което се случва в живота им и което ги тревожи. Близнаците са склонни да се сблъскват с доста препятствия по време на житейския си път и на тях наистина им трябва брачен партньор, който да им помага да се справят с по-трудните ситуации в живота. Именно затова Близнаците трябва да се омъжат/оженят за човека, когото биха могли категорично да определят като своя „най-добър приятел“.

Рак

Няма нещо конкретно, за което Раците трябва да са нащрек, когато става въпрос за брак. За тях даже е по-добре да не се замислят твърде много, защото това може да ги провокира да намират проблеми там, където няма такива. Прекаленото анализиране на отношенията им с техния партньор може да доведе до излишни спорове и дори да съсипе брачния им живот. Раците трябва да се опитат да не преувеличават лошите моменти във връзката си, а да се съсредоточават върху хубавите и щастливи мигове.

Лъв

Лъвът трябва да помни, че каквото и да се случи в брака му някой ден, той ще трябва да поеме отговорност и да се справи сам с проблемите си. Лъвът не трябва да се учи да разчита твърде много на партньора си, защото може да се разочарова много, ако не получи очакваната подкрепа. Лъвовете имат силна личност и обикновено са по-стабилни по време на житейски бури от своя партньор. Те трябва да приемат тази лидерска позиция в брака си и да са наясно, че те ще трябва да „управляват кораба“, поне докато бурята не премине.

Дева

Едно нещо, което Девата трябва да има предвид, когато става въпрос за брак, е че трябва да спре да го отлага. Девата е склонна да бяга от брачните си отговорности и непрекъснато да си намира оправдания за това. Хората от този знак са склонни да се занимават с куп маловажни неща, но да пренебрегват важните си задължения и отношения у дома. Те трябва да разберат, че няма нищо по-значимо от това да полагат усилия във връзката си със своя партньор, както и него лично да удостояват по-често с вниманието си.

Везни

Когато става дума за брак, Везните трябва да имат предвид, че сватбата не слага край на романтиката. Те трябва да продължат да изследват света заедно със своя партньор. В същото време Везните не трябва да следват сляпо своята половинка, а да си запазят известна независимост. Те трябва да осъзнаят, че както те, така и съпругът им – всеки има право на свое лично пространство извън брака, но паралелно с него и това не трябва да създава проблеми в отношенията.

Скорпион

Добре е Скорпионът винаги да помни, че трябва да дава на партньора си малко пространство, а не да го задушава. Особено важно правило за щастливия брак е всеки партньор да се чувства с равни права. Хората от тази водна зодия имат обсебваща натура и са склонни да се опитват да налагат контрол върху своя любим човек. Подобно поведение може да стане причина за влошаване на връзката им и то необратимо. Така че, Скорпиони, разберете – бракът не ви дава повече власт върху вашия партньор.

Стрелец

Преди да тръгне да сключва брак, Стрелецът трябва да се съсредоточи върху това да се научи да разгадава чувствата на своя партньор. Стрелците са склонни да пренебрегват или по-скоро да не забелязват емоциите на своята половинка и така пропускат да разрешат проблемите във връзката си още в началото. Често хората, омъжени/женени за Стрелец се оплакват от липса на подкрепа и съчувствие от негова страна. Но Стрелецът не го прави нарочно, просто невинаги улавя сигналите, макар да е много мъдър по натура.

Козирог

Козирогът трябва да познава много добре партньора си, преди да се реши да се омъжи/ожени за него. Хората от този знак понякога виждат половинката си през розови очила и си въобразяват, че виждат в нея качества, които тя просто не притежава. На тях наистина им трябва повече време, за да осъзнаят каква е истинската същност на човека до тях. Освен това Козирозите имат склонност да се имат за по-умни от другите, включително и от партньора си и заради това го подценяват в някои аспекти, а това може да им изиграе лоша шега по време на брака.

Водолей

Хората от този знак винаги трябва да слушат какво им казва вътрешният им глас, преди да предприемат каквото и да е действие, свързано с брака. Водолеят е много прибързан и припрян, когато става въпрос за анализиране или осъзнаване на дадена ситуации или хора. Това негово нетърпение може да го накара да вземе погрешно решение. Ако сте от тази зодия – бъдете търпеливи, наблюдавайте внимателно половинката си и чак след като сте сигурни, че я познавате добре – действайте в посока законно обвързване.

Риби

Нещото, което Рибите трябва да имат предвид, когато става въпрос за брак, е че не трябва да се отнасят към себе си като към аутсайдер. Повечето пъти Рибите живеят с погрешното схващане, че нямат право или достъп до личния живот на партньора си. Те са склонни да се примиряват с поведение от страна на половинката си, което е неуважително или дори обидно към тях самите, още преди сключването на брака, а какво да кажем за после... Преди да се решат да направят връзката си официална и пред закона, Рибите трябва да се убедят, че са основен приоритет за любимия си човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Траян ( преди 2 години )
Приблизителни анализи,но не и точни! Или другояче казано неточни,а приблизителни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар