IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които често се чувстват изолирани и самотни

5 януари 2022 17 30

Представителите на тези знаци често се чувстват откъснати от другите хора

Istock

Istock

Чувствате ли се понякога самотни, особено в ситуации, в които не бихте очаквали подобно нещо? Лошото на самотата е, че можете да сте заобиколени от много хора и пак да се чувствате в изолация, сякаш нямате никаква връзка с другите.
Има 5 зодии, които усещат това повече от другите. Представителите на тези знаци по-често се чувстват откъснати от другите хора или са по-подозрителни към тях. Хората от тези знаци невинаги имат желание за взаимодействие и/или общуване с другите, понякога заради срамежливост, друг път защото се чувстват игнорирани, неразбрани и др.
Ако от време на време се чувствате самотни, възможно е това да се дължи на вашия зодиакален знак. А ето и кои са тези пет зодии, които най-често се чувстват самотни и изолирани:

Овен

Без значение колко активен може да бъде един Овен, в даден момент от живота си, той може да се окаже самотен. Често това се случва, защото Овенът е толкова увлечен от кариерата и делата си, че просто загубва връзка с най-важните хора в живота си. Възможно е да премине и през етап, в който да се чувства предаден от всичките си близки. Хубавото е, че епизодите на самота на Овена често не траят много дълго. Човекът от този знак обича да общува и винаги намира начин да се измъкне от изолацията.

Дева

Една Дева може да бъде прекалено груба и критична към другите и това нерядко я поставя в изолация. Никой не иска да се върти около човек, който постоянно му намира кусури. Когато Девата намира грешка в себе си, тя дори не може да се наслаждава на собствената си компания и се чувства самотна и потисната. Девата трябва да се научи да бъде по-мила и толерантна към всички. Тя трябва да осъзнае, че нейното взискателно поведение често е причината за отчуждението ѝ с другите хора.

Скорпион

Скорпионите имат нужда да прекарват малко време сами със себе си и всъщност нямат проблем със самотата. Заради напрегнатия им характер обаче, често им се случва в живота всички да ги избягват и то нарочно. Тогава Скорпионът се чувства наранен и предаден, а тези усещания го карат да става още по-зъл и хаплив към близките си. Известно е също, че Скорпионите казват и правят неща в разгара на страстта си, а в тези моменти те могат да наранят емоционално хората около себе си. Ако сте Скорпион, не можете да очаквате, че ще се карате с някого многократно или ще му поставяте ултиматуми, а след това този човек ще търси компанията ви.

Козирог

Подобно на Девата и Козирогът има моменти, в които се държи твърде капризно, надменно и язвително спрямо другите хора. При личностите от този знак има известна доза страх да показват истинската си същност, да разкриват, че са уязвими и че те като всички си имат своите недостатъци. Козирогът смята, че ако го направи, ще бъде съден и смятан за слабак. Затова Козирогът се прави, че не му пука за другите или че не иска никого наоколо, а всъщност е точно обратното. И той има нужда от рамо, на което да си поплаче, дори и да не си признава.

Риби

Рибите се чувстват самотни на едно по-дълбоко ниво и понякога им е много трудно да намерят начин да се справят с това. Те най-лесно канализират това усещане за изолация чрез творчески проекти или като се оттеглят в света на фантазиите и мечтите си. Рибите са една от най-добронамерените зодии, а усещането им за самота се дължи най-вече на факта, че те често са силно разочаровани от хора, на които са се предоверили в миналото. Понякога от отчаяние те решават, че е по-добре да си бъдат сами.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари