IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв мъж заслужавате според зодията си?

4 февруари 2022 17 30

На дамата Рак ѝ трябва мъж с добро сърце, на Девата – мъж, който ще я подкрепя

Istock

Istock

Да се опитваш да намериш мъж, който е съвместим с твоята зодия, е като да се опитваш да намериш сериозна връзка в приложение за запознанства. През повечето време ще се натъквате на мъже, които си търсят просто секс без поемане на отговорности и/или обещания за бъдещето. Без значение за какъв точно партньор си мечтаете, едно е сигурно: вие заслужавате най-доброто, а понякога това означава да опознаеш човека, преди да го допуснеш близо до себе си. А в това начинание може много да ви помогне астрологията.

Разберете какъв мъж наистина заслужавате според вашата зодия:

Овен – сериозен интелектуалец

Дамите от зодия Овен са силни и независими създания. Те обичат да бъдат сами и да размишляват над делата си. За тях най-подходящият мъж е онзи, който обича дълбоките, интелектуални разговори. Освен това партньорът им трябва да е с уравновесен темперамент, тъй като те са достатъчно пламенни. Той трябва също така да е сериозен, уверен и честен. Жената Овен няма време за игрички.

Телец – сантиментален мъж със силна воля

Жените от зодия Телец обичат да си угаждат. Когато са във връзка, те са много отдадени на своя партньор. Дамите от този знак мечтаят за мъж, който да е изцяло посветен на любовта и страстта от една страна, но и в същото време да е човек със силна воля. Дамата Телец не харесва слабохарактерните мъже, които не могат да защитят позицията си или изобщо нямат такава. В същото време тя харесва нежни, сантиментални мъже.

Близнаци – отговорен и едновременно забавен мъж

Дамите от зодия Близнаци обичат да опитват нови неща. Те са приключенски настроени и са доста комуникативни, така че имат нужда от мъж, който ще бъде в крак с тях, независимо какво изисква ситуацията. Жените от този знак обичат мъжете, които са забавни, чаровни и игриви, но също така имат нужда от мъж, който да ги сваля на земята, когато те полетят в облаците. Отговорен и стабилен мъж.

Рак – мъж с добро сърце

 

Никой не е по-добросърдечен и чувствителен от жената от зодия Рак. Тя винаги иска най-доброто за своите близки, а когато е във връзка, жената Рак е готова да се раздава на максимум. Проблемът е, че мъжете обичат да се възползват от това нейно качество. Затова дамата от този знак заслужава да си намери мъж, който да е точно като нея – честен, грижовен, мил, състрадателен и способен да изгради здрава връзка.

Лъв – щедър флиртаджия

Лъвиците са много лоялни в романтичните си връзки, но в същото време лесно губят мотивация и интерес, ако попаднат на скучен партньор. Те имат нужда от мъж, който да държи любопитството и страстта им живи дълго време. Жената Лъв заслужава харизматичен партньор, който да е прям като нея, да обича да флиртува и в същото време да е щедър, защото тя си пада по подаръци и глезотии.

Дева – мъж, който ще я подкрепя във всичко

Жените Деви отварят сърцето си много трудно пред нови хора. Те са скептични и мнителни и трудно влизат в нови взаимоотношения. Ето защо дамата от този знак обикновено си търси мъж, който да е търпелив и земен по натура. Освен това жената Дева заслужава мъж, който винаги я подкрепя в житейските ѝ избори, тъй като самата тя е много критична към себе си и има нужда от някого, който вярва в нея.

Везни – лоялен мъж, който умее да общува

Дамите от зодия Везни са много упорити и логични, което означава, че винаги анализират ситуациите в живота си. На тях им трябва мъж, който да е лоялен и лесно адаптивен към нови ситуации, като тях самите, защото така двамата ще отразяват най-добрите черти от характерите си. Везните имат нужда също така от мъж, който умее да общува чрез думи и при когото няма скрито-покрито.

Скорпион – страстен мъж, който я разбира

Дамите от зодия Скорпион са напрегнати, недоверчиви и силно сексуални. Понякога те си създават неприятности, защото предпочитат първо да реагират темпераментно, а после да мислят за последствията. Затова този тип жена има нужда от мъж, който да я разбира, а именно – такъв, който прави нещата със същата страст като нея. Това ще създаде дълбока връзка и доверие помежду им още от самото начало на отношенията им.

Стрелец – активен мъж с чувство за хумор

Жените от зодия Стрелец са едновременно авантюристки, но и много непринудени като натури. Те хем обичат да пътуват по далечни места, хем нямат нищо против да си стоят с половинката у дома. Дамата Стрелец заслужава мъж, който притежава чувство за хумор, подобно на нейното, така че напрежението в живота им да бъде разсейвано с усмивки. А също така се нуждае от някого, който да е активен като нея и да прави нещата бързо.

Козирог – трудолюбив, целеустремен мъж

Жените от този знак са умни и сериозни, поради което искат мъж, който може да бъде не по-малко отговорен от тях. Дамата Козирог си търси мъж, който има същите основни ценности като нея или казано с други думи – прилича на нея. Само тогава тя ще може да се свърже с него на по-дълбоко ниво. Тази дама би оценила всеки работлив мъж, който е готов да ѝ вдъхне сигурност по отношение на бъдещето.

Водолей – очарователен мъж с приключенска натура

Жените от зодия Водолей са много креативни и умни. Те са много подходящи за връзка с мъж, който е приключенска натура. Дамата от този знак си търси партньор, който да е очарователен и общителен. Такъв мъж би ги карал да се чувстват по-уверени в себе си. Освен това жените Водолей заслужават мъж, който да бъде на тяхното интелектуално ниво – иначе лесно ще изгубят интерес.

Рибиромантичен и философски настроен мъж

Жените Риби са чувствени, мъдри, но и често – затворени в себе си. Те не приемат и дори презират чуждата глупост. Предпочитат мъжете да се отнасят с тях честно и прямо и да не им спестяват истината, когато нещо ги притеснява. Дамата от този знак заслужава мъж, който да е философски настроен като нея. Тя също така би оценила романтиката в сивото си ежедневие, така че би се радвала, ако мъжът до нея я изненадва с мили жестове на любов и признателност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари