IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От коя зодия да бягате според своя собствен знак?

3 февруари 2022 17 30

Козирог – пазете се от Овен!

Istock

Istock

Има зодии, които не си пасват добре и е по-разумно да стоите на разстояние от знаците, които не хармонизират с вашия собствен. Така ще си спестите много конфликтни ситуации и кавги. Астролозите съветват да избягвате следните зодии, базирано на вашия знак:

Ако сте Овен – пазете се от Риби

Овните са мотивирани, забавни, целеустремени личности. Обичат честността и не се притесняват да изразяват открито мнението си. Докато Рибите живеят в свой собствен свят и се лутат между реалността и измислицата, което не би харесало на Овена. Освен това Рибите са доста потайни. Ако сте Овен не си губете времето с човек от зодия Риби – ще си причините един на друг много негативни емоции.

Телец – пазете се от Близнаци

Телците са стабилни, отговорни и сериозни личности. Докато Близнаците имат променлив характер, обичат безгрижния живот и са повърхностни личности. Това определено би подразнило Телеца, който иска с него да се отнасят сериозно и задълбочено. Ако сте Телец, по-добре стойте далеч от Близнаци. Те може и да са усмихнати, но на вас ще ви донесат отрицателна енергия.

Близнаци – пазете се от Дева

Близнаците обичат забавленията, приключенията и всякакви нови лудости. Девите пък са сериозни, критични и прагматични. Личността на Близнаците ще се чувства страшно некомфортно и неловко около Девата. Възгледите по всички важни житейски въпроси на тези две личности ще са изключително различни и това ще създава доста конфликтни ситуации между тях. Така че по-добре да си нямат вземане-даване.

Рак – пазете се от Козирог

Хората от зодия Рак са емоционални и обичат да споделят чувствата си с другите. Но Козирозите са малко по-студени в това отношение. Те не обичат прекомерния романтизъм и могат да реагират остро на него. Ако сте Рак думите на Козирога и цялостният му начин на мислене и изразяване, често ще ви наранява. Козирогът може да накара Ракът да се чувства нежелан, непохватен и глупав.

Лъв – пазете се от Везни

Някои хора изглежда са създадени един за друг. Просто си пасват и връзката между тях е чудесна. Други пък се отблъскват на секундата. Е, точно така се случва при Лъва и Везните. Лъвовете винаги имат позиция и обичат хората, които се придържат към своите принципи. Везните пък изменят принципите и позицията си според ситуацията, с идеята да угодят на всички. Лъвът не може да толерира свръхуслужливото поведение на Везните.

Дева – пазете се от Стрелец

Девите обичат реда, работата и отговорностите. Те не са рискови натури, докато Стрелците са авантюристи, които непрекъснато се впускат в нови предизвикателства и преживявания. Освен това не са много спретнати и подредени. Просто възгледите за живота на тези две зодии никак не съвпадат и затова ви съветваме, ако сте Дева, да си спестите нервите покрай евентуална връзка с човек от зодия Стрелец.

Везни – пазете се от Рак

Везни, вие също сте чувствен и емоционален човек и карате хората около вас да ви обожават. Освен това вие обичате флиртовете. Ето защо за сериозна връзка Ракът никак не е подходящ за вас. Той е твърде емоционален и раним и може да ви донесе много отрицателна енергия, тъй като ще ви ревнува много и непрекъснато. Така, че шансът връзката ви да бъде доста токсична, е голям.

Скорпион – пазете се от Лъв

Скорпиони, не бихте се разбирали много добре с Лъвовете, особено ако искате да създадете силно и стабилно романтично партньорство. Лъвовете обичат да се открояват от тълпата, да бъдат хвалени и да бъдат център на внимание, а вас това ще ви дразни страшно много. Подобно на Рака, който ще ревнува флиртаджията от зодия Везни, вие пък ще ревнувате до смърт харизматичния Лъв.

Стрелец – пазете се от Телец

Стрелците са непредсказуеми, забавни хора, които обичат приключенията. Докато Телците изобщо не харесват промяната на статуквото. Те обичат спокойния и и предвидим живот, без резки промени. Те планират всичко по пътя си предварително и то до най-малкия детайл. Телецът не би бил щастлив с партньор от зодия Стрелец, който ще му образува много нерви заради номадската си философия на живот.

Козирог – пазете се от Овен

Козирози, вие сте интелигентни, уравновесени и трудолюбиви хора с логическо мислене. Вие сте отговорни, обмисляте всяка ситуация и не действате прибързано, докато Овните следват инстинктите си, действат без много да му мислят, импулсивни са и често стават агресивни, когато нещата не им се получават. Избягвайте да влизате в романтична връзка с Овен – ще си спестите доста главоболия.

Водолей – пазете се от Скорпион

Водолеи, вие сте прями, честни и искрени хора. Вие не спестявате мнението си, а Скорпионите са потайни и не търпят забележки. Тоест, няма да са доволни да чуват критиките ви към тях. Скорпионът приема критиката за обида или за провокация и след това се опитва да си отмъсти или да си го върне по някакъв начин. Този му подход ще създаде редица излишни конфликти помежду ви.

Риби – пазете се от Водолей

Рибите обичат забавленията и споделянето на чувствата, а Водолеят е готин човек, но не обича да говори за своите емоции. Рибите трудно ще успеят да преглътнат студенината на Водолея, особено ако са във връзка. Ако сте Риби и си имате работа с Водолей, не се учудвайте, ако той започне да гледа на плановете и мечтите ви с презрение и насмешка. По-добре се пазете от Водолея, защото рано или късно, той ще игнорира чувствата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
ne triabva da premul4avame malkite podrobnosti v razgovorite , s 4oveka na kogoto durjim
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 2 години )
vsi4ko e vupros na uto4nenie v dialozite kakvo se tursi , spodelianeto po dadena tema s kakva cel e. kogato detailite sa iziasneni , niama da ima nedorazumenia.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар