IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които вярват в голямата любов

26 февруари 2022 19 30

И в откриването на сродната си душа

Istock

Istock

Ако имате няколко неуспешни връзки зад гърба си, вероятно вече сте натрупали известно разочарование и ви е наистина трудно да вярвате в концепцията за откриването на единствената, голяма любов. Ако сте имали поредица от неподходящи партньори и на няколко пъти са разбивали сърцето ви, то възможно е наистина да сте готови да се откажете от идеята за намирането на своя сродна душа. Дори може да станете супер цинични на тема връзки... и все пак това няма да се случи, ако сте представител на една от три конкретни зодии. Без значение на колко ужасни срещи са били или колко пъти са били предавани в любовта, те никога не спират да вярват, че е просто въпрос на време, докато срещнат онзи перфектен човек, с когото ще се свържат на съвсем друго ниво и ще останат с него завинаги.

Този тип хора са последователи на старата школа за любов и романтика. Те вярват в съществуването на сродните души и тази идея поддържа надеждата им жива, независимо от всичко. Честно казано, тези личности са по-вдъхновяващи в сравнение с циниците на тема любов. Ето и кои са знаците, които до последния си дъх вярват в съществуването на голямата любов:

 

Телец

 

Телецът е едновременно управляван от Венера (планетата на любовта), а освен това е и земен знак, което означава, че въпреки че е склонен да бъде твърде здраво стъпил на земята и прекалено голям реалист, той все пак е и голям романтик. Телците, ако трябва цял живот ще търсят сродната си душа, но няма да се откажат. Те не прибързват с връзките, а по-скоро започват уверено да изграждат основите на отношения, базирани върху взаимно уважение, добра комуникация и сходни ценности и интереси. По този начин Телецът може да бъде сигурен, че в крайна сметка, макар и да се наложи да почака, накрая все пак ще се обвърже в романтичен план със своя най-добър приятел, който е този специален човек, който ще му пази гърба цял живот.

 

Рак


Ракът е знак, пълен с противоречия. От една страна, той е много предпазлив по отношение на любовта – крие внимателно емоциите си в черупката си, но прави това, защото е дълбоко емоционален. От друга страна този воден знак се чувства много свързан със собствените си емоции, тъй като е управляван от Луната. Преди всичко Ракът мечтае за любов, взаимност и сигурност. Така че, когато той намери човек, с когото го свързва искрена обич (и който може да го накара да се чувства достатъчно сигурен, за да се отпусне), той е склонен да се държи за него със зъби и нокти. Много често за Рака първата истинска любов е също така голямата, единствената и/или последната.

 

Риби


Подобно на Рака, Рибите са воден знак, така че усещат всичко на много дълбоко ниво и това важи с особена сила, когато са влюбени. Този знак се обвързва трудно и бавно, защото иска да е сигурен, че го прави с точния човек или с т. нар. сродна душа. Проблемът е, че Рибите често са склонни да се самозаблуждават по отношение на своя партньор, гледайки го през розови очила и то години наред. Хубавото обаче е, че Рибите са знакът, който най-силно вярва в голямата и истинска любов и никога не спират да я търсят. Ако трябва ще целунат много жаби по пътя си, за да намерят своя приказен принц. Те знаят, че в крайна сметка търпението и болката им ще си струват. Рибите живеят с идеята, че някъде там има човек, създаден специално за тях и само с него ще бъдат съвместими на духовно ниво.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Motorol ( преди 2 години )