IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които превръщат живота си в отворена книга

24 февруари 2022 17 30

Особено в социалните медии

Istock

Istock

Има тенденция хората, родени под няколко зодиакални знака, да превръщат живота си в отворена книга, особено що се отнася до социалните медии. Представителите на тези зодии са склонни да споделят и да дават твърде много информация за всеки аспект от личния и дори интимния си живот и най-вече за неща, които би трябвало да си останат поверителни. Това е изключително проблематично за хората, които са във връзка с тях и които по натура са по-дискретни.

А ето и кои са тези 4 зодии:

1. Телец (20 април – 20 май)

Много представители на тази земна зодия обичат да прекаляват с подробностите от живота си, които споделят в Instagram. Обикновено те обичат да показват всичките си ценни притежания и придобивки. Телците не са особено смирени, когато могат да се похвалят с нещо от материалния свят. Те просто не могат да устоят на изкушението да не споделят колко щастлив, успешен и охолен е животът им, защото искат всеки да е запознат с техните постижения. Социалните медии дават на Телеца перфектната платформа да си създаде имиджа, който иска да има в очите на хората.

2. Близнаци (21 май – 20 юни)


Социалните медии са като наркотик за хората от зодия Близнаци – те напълно се пристрастяват към тях. Представителите на зодия Близнаци обичат да комуникират с другите хора и просто не могат да устоят на клюките по време на непрестанните си публикации и постове във Instagram, Facebook, ТikТоk и Twitter. Но за приближените хора на Близнаците, които не си падат по тази публичност, животът може да се окаже кошмар. Половинката на човека Близнаци няма да може да запази в тайна нито една подробност от връзката им. Добро или лошо – всичко ще е на показ!

3. Лъв (23 юли – 22 август)


Всеки знае, че социалните медии са дарът на Вселената за обожаващите внимание Лъвове. Хората от този знак обикновено не могат да живеят спокойно, ако не са огрени от светлините на прожекторите. Мотото на Лъва може да се сведе до три думи: „Аз съм страхотен!“, което обикновено се вижда в профилите им в Instagram, Facebook, ТikТok и Twitter. Представителите на този знак обикновено предизвикват огромен интерес и не пропускат да натрупат много последователи. За съжаление, те не познават срам, когато става въпрос за привличане на внимание и споделят много повече информация, отколкото е необходимо. Лъвът сякаш не може да осъзнае, че някои неща са твърде лични за публикуване и често постовете му предизвикват критични коментари, но пък на него не му пука.

4. Стрелец (22 ноември – 21 декември)


Небрежността и непринудеността на Стрелеца по отношение на живота му се проявява в най-пълна форма в неговите профили в социалните медии. Той буквално споделя всичко, което прави със своите приятели, семейство и романтични партньори, а после им дава своето непохватно извинение: „Какво? Не трябваше ли да споделям това?“. Стрелците са склонни да споделят напълно смущаваща снимка на свой близък човек, без дори да го попитат. Те сякаш никога не се замислят дали не публикуват твърде много, или твърде ненужна информация в своите акаунти в Instagram, Facebook, ТikТоk и/или Twitter!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари