IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че той иска отворена връзка

29 май 2022 21 00

Готови ли сте на това?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Отворената връзка е нещо, което доста двойки практикуват. Тя дава възможност на партньорите да имат сексуални отношения с други, като всичко се изчерпва с физическо удоволствие. На емоционално ниво партньорите остават като двойка и се обичат и уважават с ясното съзнание, че са заедно. Отворената връзка не означава, че двама души във връзка не правят секс един с друг, а просто от време на време се забавляват и извън тяхното общо легло. Понякога го правят и заедно с намесата на трети - четвърти човек. 

Причините за отворена връзка са различни и ако двама души наистина осъзнават, че имат нужда от разнообразие единствено в сексуален аспект, подобни отношения не повлияват негативно на връзката. Най-важното е и двамата да са съгласни на подобна девиация. Обикновено тя е инициирана от страна на единия и след обсъждане се стига до решение дали и двамата партньори са склонни да опитат отворен тип връзка. Ако вие нямате нужда да разнообразявате живота си с нови партньори как да разберете дали половинката ви все още е на моногамна вълна или вече се замисля за отворена връзка? Ето няколко знака, които ще ви индикират, че е време да поговорите по темата:

Половинката ви често се шегува по темата

Една шега повторена многократно, съдържа истина. Ако забележите, че партньорът ви все по-често вкарва някакви фрази и изречение за отворената връзка, очевидно мисли по темата и се опитва да ви е представи постепенно, за да не ви шокира и отблъсне. 

Партньорът ви споделя своите фантазии за тройка

ХУбаво е да си имате доверие и да коментирате сескуалния си живот. В случай, че любимият човек все по-често ви разказва своите фантазии и те включат трети човек (обикновено жена) то очевидно мечтае да експериментира в тази насока и скоро ще ви оферира да обмислите подобно сексуално изживяване, което е стъпка към отворена връзка. 

Очите му шарят 

Забелязвате, че половинката ви винаги се озърта и оглежда всяка жена в периметъра, дори когато сте заедно. Може просто да си гледа, но може и това да е знак, че търси ново предизвикателство и се оглежда за друг сексуален обект, с който или да ви замени или да съживи любовния ви живот. 

Не ви ревнува

Ако партньорът ви не ви ревнува, когато говорите или оглеждате други мъже, вероятно се чувства дори спокоен, защото той също се оглежда. Това може и да е знак, че вече не е собственически настроен към вас, което е пряко свързано със страстта и сексуалното му привличане към вас. В по-дълготраен план това може да е индикация, че той се оглежда за друга партньорка или ще ви предложи да опитате отворена връзка, която да повиши либидото му. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари