IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подобрите любовния си живот според астрологията

16 април 2022 19 30

Направете усилие да откриете идеалната си половинка

Istock

Istock

За да намерите удовлетворение в любовния си живот, е необходимо да разберете преди всичко себе си. Не се опитвайте да търсите светлина там, където е вечен мрак. Не застивайте в зоната си на комфорт, оставайки във връзка, която не ви носи пълно щастие. По-добре направете усилие да откриете идеалната си половинка – тази, която ще е огледало на вашите любовни стремежи.
Най-добрият начин да направите това, е да се консултирате със звездите относно вашия астрологичен знак.

Овен – бягайте далеч от мързеливи партньори

Вие сте смели, активни и приключенски настроени и никога няма да се задоволите с плаха, твърде предпазлива или мързелива половинка. Вие имате нужда от партньор, който да е пламенен и енергичен точно като вас. Някой, който да може да поема рискове и да действа със страст и ентусиазъм, а не да е инертен и да очаква вие да вършите всичко вместо него.

Телец – търсете си надеждна, амбициозна половинка

Вие сте изключително чувствен човек, който цени удоволствията на живота. За вас най-идеалният партньор е онзи, който би се наслаждавал на разумен, отговорен и фокусиран начин на живот с отношение както към духовните, така и към материалните неща. Вие ще сте най-щастливи с човек, който обмисля всичко предварително и никога не прибързва в нищо, включително и в... правенето на любов.

Близнаци – оглеждайте се за наистина интелигентен партньор

За вас еротичната стимулация започва в ума. Вие ще бъдете истински щастливи само с интелигентен партньор, с когото ще можете да водите интересни, безкрайни и вълнуващи разговори. Няма да бъдете удовлетворени от половинката си, ако тя не ви стимулира като общуване и ако като цяло комуникацията ви куца.

Рак – стойте далеч от афери за една нощ

Вие сте старомоден по душа и като такъв романтиката е от първостепенно значение. За вас актът на правене на любов се основава на истински, дълбоки чувства. Вие няма да можете да се зарадвате на мимолетна връзка или на краткотрайни афери. Те няма да ви донесат щастие. За вас интимните отношения трябва да бъдат сериозни и към тях трябва да се подхожда отговорно.

Лъв – търсете си достоен и равностоен човек за партньор

Вие обичате да танцувате танго за двама, но с някого, който е истинска, пъргава и ловка котка като вас самия. Да, вие обичате да поемете водещата роля и инициативата във връзката, но също така няма да сте щастливи с партньор, който няма мнение и позиция, който е твърде отстъпчив, има ниско самочувствие и оставя всички решения на вас.

Дева – партньорът ви трябва хем да е чистофайник, хем да е секси

Тъй като вие сте перфекционист, сте много придирчиви и капризни, когато става въпрос за намиране на постоянен партньор. Вие ще сте най-удовлетворени, ако си намерите амбициозна половинка, която е спретната и подредена като вас, но в същото време тя трябва да притежава и голям сексапил...

Везни – търсете си човек, който ще ви глези повече, отколкото вие него

Романтичните жестове са това, което наистина би разтърсило вашата душа. Вие сте уравновесен човек, който обаче има нужда от партньор, който дарява повече внимание и любов, отколкото очаква в замяна. Личностите от зодия Везни няма да бъдат удовлетворени от връзката си с човек, който забравя да ги ухажва и да ги глези, поне от време на време.

Скорпион – не се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате

Пламъкът на страстта на всеки ваш потенциален партньор трябва да гори доста силно, преди вие да започнете да усещате топлината. Вие обикновено не се задоволявате с по-малко, отколкото знаете, че заслужавате и това е най-верният начин да откриете правилния човек. Просто не се примирявайте с партньор, който не ви носи пълно щастие!

Стрелец – не се лъжете по външния вид

Вие сте много импулсивни и понякога сте склонни да се закачите на красив и лъскав екстериор, без да вземете предвид вътрешността. Казано с други думи – влюбвате се във външността на човек и понеже сте вечният оптимист, все си мислите, че този човек ще се окаже свестен и добър по натура. Накрая обаче оставате неудовлетворени и излъгани. Не се подлъгвайте по външната привлекателност!

Козирог – не започвайте връзки от скука

Вие обикновено отделяте доста време, за да си намерите най-качествения партньор, който може да съществува и въпреки това понякога любовният ви живот страда. Причината е, че сте склонни да започвате интимни връзки, просто за да запълните времето си – от скука. А постепенно една такава връзка може да прерасне в нещо сериозно, което обаче няма да ви донесе щастие.

Водолей – половинката ви трябва да ви дава свобода

Вие наистина сте превъзходни в изкуството да стимулирате въображението на партньора си. Ето защо за вас най-подходящият човек ще е онзи, който обича вашите странности, уважава ги и гледа на вас като на луд, но гениален учен. Търсете си половинка, която да ви разбира, да ви подкрепя и да ви дава свободата, от която имате нужда.

Риби – не започвайте връзка с човек, който не ви цени достатъчно

Вие имате поведение на ангел хранител, което представлява голямо предизвикателство в любовта. Причината е, че това ваше поведение понякога може да ви отведе до някого, който изисква от вас много саможертви и грижи, но не ви дава много в замяна. Не се задоволявайте с човек, който не ви обича, цени и уважава достатъчно! Горчиво ще съжалявате някой ден!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари