IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиакалните знаци, които постоянно мрънкат за нещо

12 април 2022 17 30

Кои са най-големите мъченици сред 12-те зодии?

Istock

Istock

Има един вид хора, които все намират за нещо да мрънкат и да се оплакват дори всичко в живота им да върви идеално. Този тип личности превръщат незначителните житейски спънки в големи беди, преувеличават проблемите със здравето си, недоволни са от храната си, от почивката си, от шефа си, от половинката си... Тези хора обожават да страдат шумно дори от профилите си в социални медии, сякаш им носи удоволствие да търсят съжалението на всички. Въпросните индивиди са склонни да се самосъжаляват или поне се преструват на тъжни, за да им се обръща внимание. Те все търсят нечие съчувствие, което понякога е доста натоварващо за близките им. Астрологията е дала тази мрачна перспектива на 4 зодиакални знака.

А ето и кои са най-големите мъченици и страдалци сред 12-те зодии:

Риби (19 февруари – 20 март)

Поведението на човека Риби често е готова рецепта за бързо изпадане в дълбока депресия. Хората от този знак са склонни на всякакви саможертви, но в същото време непрекъснато мрънкат, че другите се възползват от тях, а животът не е справедлив. Любимата житейска роля на Рибите е тази на жертвата. Тъй като хората от този знак са услужливи, добронамерени и симпатични по природа, те често будят и съжалението на другите и то без съществена причина. Основният проблем на Рибите е, че те са склонни да се оплакват за всичко, дори и когато животът им е хубав, а здравето им – добро. Представете си какво става, когато едно от тези две неща се влоши.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ракът по натура има ниско самочувствие, но в същото време е много погълнат от себе си и обожава да говори за проблемите си, като разбира се, ги преувеличава доста. Хората от този воден знак са емоционални и капризни, което е причина за честите промени в настроенията им. Освен това, Ракът е много нуждаещ се и прилепчив като човек и винаги търси внимание от другите (особено на близките си), било то и под формата на съжаление. Ракът често влиза в ролята на мъченик, който обвинява съдбата за лошия си късмет, като самият той не желае да поеме отговорност за решенията си в житейски план. Но не се заблуждавайте, много често Ракът изглежда по-изтерзан, отколкото е всъщност!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните могат да бъдат доста самовлюбени и дори нарцистични. Те понякога са толкова съсредоточени върху собствената си персона, че искат всичките им близки да са вторачени в тях по цял ден и все да кръжат около тях. Везните очакват другите хора да се занимават с разрешаването на техните собствени дела и проблеми, защото смятат, че те са най-важни. Везните обичат да се цупят и да правят фасони, когато не им се обръща нужното внимание. А най-много обичат да страдат шумно, когато около тях има хора – зрители и слушатели. Те обичат да информират всички за нещастието си, дори то да е силно преувеличено.

Дева (23 август – 22 септември)

По правило Девата просто обича да се оплаква и да недоволства от всичко и всички. В безкрайния си стремеж към съвършенство хората от този знак винаги търсят потвърждение, че проблемите, които те смятат че съществуват, наистина съществуват. Няма по-голям критик и педант в зодиака от Девата, което означава, че личностите от този знак често могат да бъдат видени как укоряват, порицават или правят забележки на хората около себе си, често излишно дребнаво и тесногръдо. А най-голямата грешка на взискателната Дева е, че преувеличава и най-малките неравности из житейския си път, създавайки излишно напрежение и драма около себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари