IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които живеят на ръба

5 април 2022 17 30

Тези знаци не се плашат от ограниченията!

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Има няколко зодиакални знака, които никога не се задоволяват с това да правят нещата, които се очакват от тях. Те винаги ще оспорват това, което им се казва, ще се опитват „да минат между капките“, ще гледат да заобиколят правилата или законите и т. н. Независимо дали става дума за кариера или взаимоотношения, тези знаци мразят границите и обичат да живеят на ръба.

А ето и кои са те:

Овен (21 март – 19 април)

Няма знак в зодиака, който да е по-влюбен в предизвикателствата от Овена. Хората от тази зодия живеят, за да преминават границите, без да ги интересува дали нещо е приемливо или не, законно или незаконно. Според тях, след като не причиняват вреда никому, значи няма да се съобразяват и с ограниченията. Просто е много трудно импулсивният Овен да бъде възпрян или възпрепятстван от някакви условия и/или правила.

2. Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят обикновено е новаторът на зодиака, но той не е спечелил тази своя титла, без да е прекрачвал границите многократно. Един от най-често срещаните трикове на хората от тази зодия е да правят нещата, които са си наумили, без да питат може ли – не може ли. Те смятат, че ако попитат, дават възможност на другия да им откаже. Ако пък не попитат и успеят в начинанието си – значи са победители. И тъй като Водолеите са склонни често да са по-скоро прави, отколкото да грешат, това само засилва вярата им, че определени ограничения не важат за тях.

3. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът винаги подлага на тест и съмнения наложените ограничения. Подобно на Овена и Стрелецът е неконтролируемо импулсивен и обича да прави това, което чувства, че е правилно към момента и което му диктува сърцето. Стрелецът не го интересува дали някой му казва „недей“. Той вечно е оптимистично настроен и ви пита: „Е какво толкова може да навреди?“ На Стрелците им е вродено да пресичат границите много повече, отколкото да остават зад тях.

4. Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците гледат на себе си като на малко по-интелигентни от всички останали. Те също са твърдо против други хора да им поставят лимити. Хората от този знак знаят точно на какво са способни и мразят идеята да бъдат спирани или ограничавани. Затова много често Близнаците игнорират правилата. Те нямат нищо против после да получат порицание, но се чувстват длъжни да опитат да постигнат това, което са си наумили, дори да трябва да нарушат законите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Много точно за мен. Цял живот.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар