IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойките в зодиака, които провокират своите странности

17 април 2022 19 30

Представителите на тези два знака могат да създадат интересна интимна връзка

Istock

Istock

Знаете, че в любовните връзки понякога партньорите, колкото и да се обичат, си влияят негативно един на друг и е по-добре и за двамата да се разделят. Друг път пък двойките вадят най-доброто един от друг и тогава обикновено партньорството им е изключително успешно и трайно. А има и един вид двойки, които провокират своите странности за добро или за лошо. Всеки човек е уникален сам по себе си и всеки си има своя чудата страна, но когато неговата половинка го допълва по един определен начин, тези особености излизат наяве.

А ето и кои са двойките в зодиака, които провокират своите странности:

Овен + Близнаци

Овенът е импулсивен и смел, докато Близнаците са адаптивни и са отлични комуникатори, което означава, че няма нищо твърде странно или лудо, което тези двамата да ги е страх да пробват! Техният общ живот ще е изпълнен със забавления и приключения. Въпросът тук е кой от двамата ще намери сили да каже „стоп“ на щуротиите, когато това видимо се налага?!

Телец + Риби

Телците са консервативни, чувствителни и много инати. Но пък Рибите са отстъпчиви и грижовни и могат да вкарат разбирателство и единомислие във връзката с твърдоглавия Телец, така че той да се чувства достатъчно комфортно. Тези два знака стимулират и креативните си импулси един на друг и понякога това води до доста успехи в творчески план и за двамата.

Близнаци + Стрелец

Когато импулсивен и оптимистичен човек от зодия Стрелец се влюби в остроумна и адаптивна личност от зодия Близнаци, двамата стават абсолютно непредсказуеми, еуфорични и безстрашни. Те живеят живота си на максимум (често на ръба) и правят всичко за забавление. И така докато отношенията им поулегнат. Тогава може да се усети липсата във връзката им на зряло поведение и здрав разум.

Рак + Скорпион

Когато пламенната страст и амбицията на Скорпиона срещне любящата, подкрепяща и нежна страна на Рака, внезапно любовните кораби на тези два водни знака започват да плават в една посока – често към абсолютно неизследвани територии. Обикновено ги очакват големи успехи, и като двойка, и като индивидуалности! Тук проблемът е, че и двамата са твърде чувствителни и малко мрачни по натура.

Лъв + Лъв

Лъвът обича да дивее, да слага парадните дрехи и да бъде в светлината на прожекторите! Когато две личности от знака Лъв се съберат в романтично партньорство, те буквално стават двойно по-странни, по-атрактивни, по-шумни и впечатляващи за околните. Такава двойка не може да остане незабелязана – всички ще говорят за нея! Всички ще са очаровани от нея! (пример за това са Джей Ло и Бен Афлек).

Дева + Риби

Когато съберете тези два изключително креативни умове, получавате магия. Рибите ще питат своята Дева: „Това твърде лудо ли е?“ Докато аналитичната Дева ще му отговаря: „Не, идеята ти е гениална!“. Девата ще успява да подкрепя и реализира творческите пориви на талантливия, но малко отнесен свой партньор от зодия Риби и ще съдейства за неговия професионален успех.

Везни + Стрелец

Когато снизходителната страна на Везните срещне импулсивността на Стрелеца, нещата излизат извън релсите, особено при лудо, диво пътуване! В общи линии, мразещите конфликтите Везни никога няма да дръзнат да ограничават свободолюбивия Стрелец и това ще е добре за връзката им. Лошото е, че понякога Везните трупат недоволството си от някои постъпки на Стрелеца с години и един ден то излиза на повърхността!

Стрелец + Овен

Тази двойка прилича на бензин, който си прави компания с кибрит. В общи линии лудостта на тези двамата рано или късно избухва! В интимната връзка на личностите от тези два знака ще има много плам и огън, много емоции и приключения, но и много пъти двамата ще се парят! Възможно е накрая проблемите и сложните житейски ситуации да изгорят до основи любовта помежду им.

Козирог + Водолей

Когато съчетаете амбицията, трудолюбието и стремежа към съвършенство на Козирога с иновативния, нестандартен ум на Водолея, то ситуацията е следната: Водолеят вдъхновява и мотивира Козирога да живее по-разкрепостено, по-безгрижно и весело. Тези двамата могат да извадят както най-доброто един от друг и да постигнат големи успехи заедно, така и могат да се разминат като кораби в морето, плаващи в противоположни посоки!

Водолей + Близнаци

Когато съпоставите новаторското мислене на Водолея с творческия заряд на Близнаците, изведнъж и най-лудите идеи звучат блестящо – и защо не?
При тази двойка няма правила за спазване, няма статукво, няма традиции. Всички норми са „изхвърлени през прозореца“ и тези двамата безумно ще се забавляват заедно, докато в живота им няма проблеми. Появят ли се трудностите обаче, възможно е един от двамата да си тръгне.

Риби + Риби

Тази двойка от творчески умове е много интересна посвоему. За партньорите от зодия Риби всички граници ще изчезнат! Това е двойката, която се осмелява да мечтае най-мащабно. В очите на хората тези двамата ще са твърде странни и трудни за разбиране. Те ще се държат така, сякаш живеят в друг свят, на друга планета, в друга галактика и т. н. Но пък не се знае, може тандемът им да се окаже доста успешен!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари